Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A világ egyik legnagyobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A világ egyik legnagyobb lehetetlensége, hogy egy férfi 30 felett prostizás nélkül veszítse el a szüzességét?

Figyelt kérdés
2022. jan. 7. 20:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
34%
Müködő dolog, h kimész utcára/buliba és nemes egyszerűségel megkérdezed a nőket, hogy jönnek-e baszni? Sok elfog küldeni a picsába, de nem kell 30nőt megkérdezni és lesz olyan aki igent mond. Buliba gyorsabban müködik.
2022. jan. 7. 22:04
 12/27 anonim ***** válasza:
97%

Ezt a kérdést akár én is feltehettem volna, mert pont 30 vagyok és szintén szűz. Annyi a különbség, hogy én már nem pörgök ennyire a témán, lecsillapodtak a hormonjaim, és ami a legfontosabb, pontosan tudom, hogy miért nem jött össze. Az pedig nem más, mint a személyiségem. Vagyis mondhatni nálam ez tudatos döntés eredménye, mert sulis éveimben azért próbálkoztak nálam elég sokan. Volt, aki nem olyan feltűnően, de voltak, akik nagyon direkten küldték a jeleket. Viszont ki kell mondani az igazságot, valamilyen részem agyban defektes, és egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy lány/nő az életem része legyen, holott heteró vagyok. De én azt sosem tudtam elképzelni, hogy valakivel járjak, csak szexre meg nem tudtam volna az említett lányokat használni. Mert erősebb kötelék, barátság alakult ki az ilyen lányokkal, és annyira ismertem őket már, hogy tudtam, amikor már nem volt más ötletük, és lementek arra a szintre, hogy szexuálisan próbáltak nyomulni, akkor tudtam, ha össze is jött volna a szex, ők biztosan többet szerettek volna később. Ezt nem én gondolom, későbbi beszélgetések során ők maguk vallották be. Akikkel csak úgy egyéjszakásoztak, velük soha nem ápoltak olyan tartós, lelki kapcsolatot, mint velem. Nem vagyok ugyan macsó, de ocsmány sem, attól nagyon messze vagyok. Magas sem vagyok éppen, de nem is a legalacsonyabb törpe, legalább is 172cm -vel azért még lehetne találni nőt. Elhízott sem vagyok. Szóval igen, a kinézet nem lehet kifogás legtöbb esetben.

Szóval tutira valami nálad sincs rendben agyilag, ami lehet születéssel jött, de lehet, hogy élettel szerzett, rossz berögződés. Én pl. csak az utóbbi években figyeltem fel rá tök véletlenül, hogy valószínűleg asperger szindrómával küzdök, legalább is annak valami enyhébb változatával, ami átmenetet képez a normál emberek, és az aspik között, mivel nem csak a csajozás, hanem az életben úgy általánosan is nehézségekkel küzdök mindenféle értelemben.

2022. jan. 7. 22:21
 13/27 anonim ***** válasza:
96%

Az egyik barátom 32 (!) évesen veszítette el, most két gyerekes boldog családapa.

Mindazonáltal... ha arra vársz, hogy felajánlja magát egy nő akkor életed végéig szűz maradsz, mert egy nő sem fogja. Neked kell tenni érte, másképpen nem megy.

2022. jan. 7. 22:23
 14/27 anonim ***** válasza:
73%
Felajánlkozni a nők max. a dupla alfa plusz kategóriás überjóképű puncimágnes csávóknak szoktak. Te nyilván nem ilyen vagy. Annak meg, hogy fizetségért cserébe ajánlja fel magát a nő, semmi értelme, vagy arra vársz, hogy leszólítson egy prosti az utcán, vagy mi? Annak, hogy mondjuk egy kolléganőd egyszerre aszondja, "Józsi, megdughatsz 50 rugóért", abszolút nulla esélye van, hacsak nem egy bordélyházban dolgozol.
2022. jan. 7. 22:42
 15/27 A kérdező kommentje:
Megvárom, amíg az anyagi helyzetem normalizálódik, és utána kezdek el ismerkedni, mert jelenleg emiatt az összes nő elutasítana.
2022. jan. 8. 21:20
 16/27 anonim ***** válasza:
53%
Ha lesz pénzed majd után is találsz kifogást ép úgy mint eddig. Felesleges ilyen kérdést feltegyél. Meg a nők idejét rabolnod is fölösleges.
2022. jan. 8. 23:32
 17/27 A kérdező kommentje:
Az anyagi helyzet a legbefolyásolóbb tényező a nők szemében, ahogyan észrevettem.
2022. jan. 8. 23:52
 18/27 anonim ***** válasza:
42%
Nálad mind1 lenne, hogy van-e pénzed. Minden esetben nem!!!
2022. jan. 9. 00:15
 19/27 anonim ***** válasza:
95%
Ha maradsz a netes fórumokon hüppögésnél és az újra meg újra beirogatom ezt a kérdést 100-adszorra is, minden héten, miközben várod a csodát hozzáállásnál, akkor nem fog semmi történni.
2022. jan. 9. 00:56
 20/27 A kérdező kommentje:

,,Nagyon beteg perverz nők vannak köztünk járnak nap mint nap. Balek vagy ha egyiket nem tudod megcsipni."

Ha létezne az a perverz nő, aki lefeküdne velem, már réges rég elém állt volna ezzel a szándékkal.

2022. jan. 11. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!