Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha életmentésből egy férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha életmentésből egy férfi szájon át lélegeztet egy másik férfit az mennyire számít homoszexuális dolognak?

Figyelt kérdés
2022. jan. 7. 15:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire, mert egy vékony ruhadarabot is szoktak odarakni.

De anelkül sem számít annak. De ha egy kicsit gondolkodsz, akkor erre magadtól is rá tudnál jönni.

2022. jan. 7. 15:32
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Megmentetted egy másik férfi életét?

Te kis buza!

Nem is tudom,hogyan lehet ilyent kérdezni...

2022. jan. 7. 15:33
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha mondod előtte, hogy no homo, akkor semennyire.
2022. jan. 7. 15:37
 4/17 anonim ***** válasza:
89%

Ha te lennél az újraélesztendő egyed, mit szólnál, hogy azért kell meghalnod, mert az elsősegélyt nyújtó személynek túlságosan homoszexuális dolog befújni az orrodba.

Csak mert nem szájon át kell lélegeztetni. Gondoltam szólok.

2022. jan. 7. 15:42
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Se szájon, se orron át nem kell lélegeztetni a legújabb protokoll szerint civilként. Sőt, a covidra hivatkozva még egészségügyesként se kell.
2022. jan. 7. 16:19
 6/17 anonim ***** válasza:
91%
Ha ő a kőbányai szopófantom, akkor az.
2022. jan. 7. 16:21
 7/17 A kérdező kommentje:
#5 tehát hagyod meghalni? Nagyon beteg ez a covidhiszti
2022. jan. 7. 16:21
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
5ös vagyok, megpróbálom mégegyszer leírni. A legújabb protokoll szerint (2020as) NEM kell befújni. Úgy ítélték, hogy célszerűbb inkább a kompresszióra koncentrálni, mert effektívebb. A covid csak egy plusz indok, zárójeles, ettől függetlenül se kötelező, teljesen opcionális. Hagyod meghalni... Nagy szavak, de fogalmad sincs arról, amit beszélsz.
2022. jan. 7. 16:28
 9/17 A kérdező kommentje:
#8 Hát nekem ugy tunt az írásodbol hogy inkabb nem eleszted ujra mert félsz a covidtol hogy elkapod
2022. jan. 7. 16:32
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó mondatomban hozzá tettem, hogy jelenleg emiatt akárki megtagadhatná. Ezt pedig nem én találtam ki. Nameg így billentyű mögül könnyű, de a való életben megnézném hányan hajolnak oda befújni. Azt pláne, hogy hányan fújnak be normálisan.
2022. jan. 7. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!