Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit tennétek ha pasitok megkérne rá, hogy oral közben/után kicsit foglalkozzatok a nyelvetekkel a golyó alatti résszel is?(anusz) F23
Figyelt kérdés
Megtennétek?2022. jan. 6. 18:09
11/15 anonim válasza:
Persze, szerintem nagyon izgi, meg biztosan jó érzés is lehet:)
13/15 anonim válasza:
Férfiként írom hogy ha a partnerem váratlanul MAGÁTÓL lejjebb téved, eleinte biztosan meglepődnék, az 100%. Viszont vagyok akkora perverz állat hogy kívánjam és izgasson amit csinál. Ujjazni már ujjaztak orál közben, az viszont akkor előre meg volt beszélve. Jobb előtte kiismerni a nőt. Ezek olyan dolgok amiket nem ír meg csak úgy egy nőnek az emberfia. Engem is izgat, de ehhez előtte ismerkedem kell a nővel.
14/15 anonim válasza:
Nem kellett kérnem.Én is szivesen teszem.
Nincs nő a világon, aki a helyébe léphetne!!
15/15 anonim válasza:
Semmi gond ezzel. Az orális szex része. A pasik is csinálják nekem, tudom mennyire izgató érzés. Köztudottan az ánusz érzékeny terület, tele van idegvégződésekkel. Persze a megfelelő higiénia alap, de amúgy nincs ebben semmi perverz.
Mellesleg, akik szerint az a pasi, aki ezt élvezi meleg, az kb semmit sem tud a nemi identitásokról és a szexualitásról, szóval én nem reklámoznám a szexuális intelligencia ilyen szintű hiányát...
Ugyanakkor, a szexben mindig minden kölcsönös és elfogadott kell, hogy legyen. Szóval ha valaki (mindegy milyen okból) nem akarja így kényeztetni a párját, ne tegye, szíve joga bárkinek bármire nemet mondani, semmi nem lehet kényszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!