Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok melyik az a póz amiben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok melyik az a póz amiben a legintenzívebb orgazmusotok volt?

Figyelt kérdés
2022. jan. 5. 10:15
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
21%

24vagyok. na miért vagyok lepontozva?

25. És ez engem hol érdekel? Leírtam, hogy a véleményem szerint, te marha. Erre kommentelsz utána, hogy valakinek ez valakinek az? Ennyire ostoba hogy lehetsz? Vagy jó ismételni az előtted lévő kommentet? Kretén.

2022. jan. 6. 21:15
 32/44 anonim ***** válasza:
Popó magazin 😀
2022. jan. 6. 21:37
 33/44 anonim ***** válasza:
6%

#31, hogy te mekkora gyökér vagy :D

Szerinted a #22-est érdekelte, hogy neked a forma a lényeg? Ő elmondta, hogy imádja nagy segget, te meg kb megmondtad neki, hogy nem jól gondolja. Téged sem kérdezett erről senki sem, akkor mit hőbörögsz?

Nem, nem írtad oda, hogy véleményed szerint. Ha azt írtad volna, nem reagáltam volna rá. Így viszont gondoltam, megjegyzem, hogy a #22-es nincs egyedül, igenis vannak, akiknek a nagy segg jön be, szóval nem áll meg a kijelentésed. A pontszámod valószínűleg arra utal, hogy nem csak én gondoltam így.

Erre meg elkezdtél hisztizni, mint egy sértett kisgyerek, és kiszúrtál engem, mert "beszóltam". Csalódást kell okozzak: nem pontoztalak le. :)!

Tudod mit? Légy a vendégem: kapsz tőlem egy zöld kezecskét, hogy jobb kedved legyen. :)

2022. jan. 6. 23:21
 34/44 anonim ***** válasza:
93%

#33-as

"Nem, nem írtad oda, hogy véleményed szerint. Ha azt írtad volna, nem reagáltam volna rá."

Akkor olvasd el megint azt a hozzászólást. De, azt írta, hogy szerinte:

"szerintem nem a méret a lényeg seggnél, hanem a forma"

2022. jan. 7. 01:17
 35/44 anonim ***** válasza:
26%
Köszönöm szépen 34es. Sajnos funkcionális analfabéta az átlag magyar
2022. jan. 7. 02:42
 36/44 anonim ***** válasza:
3%

Igen, újraolvasva már én is észrevettem. Ugyanakkor az üzenetem továbbra is áll.

Egyrészt bár valóban odabiggyesztette a mondat elejére, hogy szerinte, akárhányszor elolvasom a hozzászólást, továbbra is az az érzésem, hogy az egész komment egy cáfolat. Mintha azt akarná megmondani, hogy a 22-es rosszul mondja, valójában a forma a lényeg.

De a probléma valójában nem is ezzel van, hanem azzal minősíthetetlen hisztivel, ami utána jött. Tegyük fel, hogy tényleg félreértettem/tük, amit mond. Akkor már fel van jogosítva, hogy olyan sértéseket dobáljon, mint "marha", "kretén", "ostoba"? A végére felteszi a koronát azzal, hogy "átlag magyarozással" belekúsztunk a "mindenki hülye, csak én nem" stílusba is, bár ebben nincs is semmi meglepő.

Azt már csak mellékesen teszem hozzá, hogy "És ez engem hol érdekel?" stílusban kifogásolja, hogy irreleváns a megjegyzésem, de gyanítom, a 22-es pont ennyire volt kíváncsi arra, hogy neki milyen segg tetszik, valahogy mégsem nevezte senki kreténnek ezért a minősíthetetlen túlkapásért :).

2022. jan. 7. 07:09
 37/44 anonim ***** válasza:

Na, hát hogy mit _érzel_, az nem változtat azon, hogy mi _olvasható_ ott valójában.

Az utána jövő hangnem pedig már csak a mínuszozásra adott válasz. Ilyen ez az oldal. Pontosabban az ember maga, csak itt látható. A playstation - xbox vitától kezdve Ariana Grande - Selena Gomez vitáig mindenhol repülnek a dislikeok és a sértegetések, az ember megtalálja, hogy miért utálja a másikat, és a más vélemény üldözendő. A hasznos-nem hasznos gombok pedig a like-dislike funkcióját vették fel.

2022. jan. 7. 10:27
 38/44 anonim ***** válasza:
49%

"Na, hát hogy mit _érzel_, az nem változtat azon, hogy mi _olvasható_ ott valójában."

Valóban nem. Ugyanakkor az belátható, hogy ha az egész üzenet sugall valamit, azt egyetlen szó nem ellensúlyozza. Ha azt mondom, szerintem nettó hisztike, amit csinálsz, akkor nem fogod korrekt magánvéleménynek nyilvánítani, csak mert odaírtam, hogy szerintem, és tökéletesen igazad is lenne. Más szavakkal: simán elfogadom, hogy tévedtem, csak szeretném visszajelezni, hogy könnyű volt félreérteni.

Eleve már bocs, de nagyon demagóg a pontos és érzelemmentes szövegértést hiányolni, miután ekkora drámát csaptál egy egyszerű félreértés miatt. Te is ugyaúgy a sztereotípiáid alapján beleláttál egy csomó dolgot az írásomba, ami nem "olvasható" ott. Ne játsszuk ezt az "én pontosan fogalmazam, te értetted félre" játékot; emberek vagyunk, érzelmi döntéseket hozunk, én is feltételezteme egy szándékot, meg te is.

Az égvilágon semmi nem történt azon kívül, hogy azt hittem azt mondod, hogy a 22-es téved, mert nem a nagy segg tetszik neki, hanem a formás. Erre mondtam, hogy - bár számomra is meglepő - ismerek olyat, akinek tényleg nem a forma, hanem a nagyság a szexi. Részemről ez egy jóhiszemű félreértés volt, erre lehordtál marhának, idiótának, kreténnek meg funkcionális analfabétának.

"Az utána jövő hangnem pedig már csak a mínuszozásra adott válasz. Ilyen ez az oldal. Pontosabban az ember maga, csak itt látható."

Fúh, ez a mondat sem gyenge vállalás. Egyfelől tipikus felelősséghárítás, hogy a saját bunkóságodra ráhúzod, hogy egyszerűen ilyen az emberi természet, ez az oldal, meg a világ. Te is nagyon jól tudod, hogy baromira túllőttél a célon.

Másrészt még csak nem is igaz, amit állítasz, mert én komoly vitákba álltam már bele ezen az oldalon, de ilyen szintű sértéstengert én itt még nem kaptam - látni se sokat láttam -, pláne nem előzmény nélkül. Nem: te még a gyk-nak is a legalját súroltad a performanszoddal, kár szépíteni.

"A hasznos-nem hasznos gombok pedig a like-dislike funkcióját vették fel."

Pontosan. Azért ha visszanézel engem is lepontoztak, mégsem kezdek el ezen hisztizni, meg másokat sértegetni. Mert szerintem nem szükségszerűen ilyen az emberi természet.

2022. jan. 7. 11:18
 39/44 anonim ***** válasza:
50%

#38-as:

Én csak a 28/34/37-es választ írtam. A 24/31/35-ös válaszoló másik személy.

Ebből is fakadnak anyázások. Hogy összevonnak válaszolókat más írásokkal.

2022. jan. 7. 11:44
 40/44 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell anonimnak lenni és akkor tudják h ki mit ír.. ennyi
2022. jan. 7. 11:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!