Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gyorstüzelőként mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyorstüzelőként mennyire fenntartható egy hosszútávú kapcsolat, ha egyébként kompenzálok?

Figyelt kérdés

Előjáték, utójáték, bármi egyéb módon addig húzom, ameddig csak akarom. Eközben kielégítem a barátnőmet kézzel, szájjal, akár az ezredessel is, csak épp "kint", és ahányszor épp aznap a hangulata adja.

Amint azonban behatolásra kerül a sor, hát, nem akarok sokat mondani, de max. 3-5 percig bírom. Izgalomtól függően lehet az két perc is :D A második körben sokkal jobban, de arra szökőévente egyszer kerül sor.

Lassan két éve együtt vagyunk a barátnőmmel (első kapcsolatom), és eddig nem szólt, hogy ezzel bármi baja lenne, csak attól tartok, hogy egyszer megunja. Úgy vagyok vele, hogy ameddig úgy tűnik, nem zavarja, minek firtassam.

Próbáltam minden módszert, de egyszerűen éles helyzetben nagyon nehezen tudom visszafogni magam.

Egyrészt szeretnék tanácsot kérni, hogyan tudnám esetleg tovább bírni (van-e valami bevált módszeretek), másrészt szerintetek, ha ez a dolog így marad, annak lehetnek hosszabb távon negatív következményei? Nálatok hogy működik ez?

Köszi!

2022. jan. 5. 08:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

10es

Mert a szex a BEHATOLÁS, konkrétan ez a definíciója. Ráadásul sok nő nem is hajlandó orálra, tehát nem csak nem ad, hanem kapni sem akar. Tehát marad a dugás és a kézzel izgatás, utóbbi nem az igazi.

2022. jan. 5. 18:17
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lenne az igazi? Annak biztos az, akinek nincs hüvelyi orgazmusa, és nem szereti az orált kapni. Ez egyéni ízlés kérdése.

Egyébként meg ha nagyon kukacoskodni akarsz, akkor olyan, hogy "szex" nem létezik, a szexualitás fogalom rövidítése. Viszont a köznyelvben, mint együttlét megfelelője terjedt el. És ha tényleg csak a behatolást jelenti, akkor nem tudom két leszbikus nő például mit csinál, ha nem szexel?

10-es voltam

2022. jan. 5. 18:40
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

"És ha tényleg csak a behatolást jelenti, akkor nem tudom két leszbikus nő például mit csinál, ha nem szexel?"

Az sem egy normális dolog, 2 nő nem is tud egymással szexelni. De inkább nem folynék bele ebbe a témába.

2022. jan. 5. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!