Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért nem nyögnek?
Figyelt kérdés
Orál vagy szex közben megfigyeltem, hogy nem nyögnek végig vagy csak nagyon ritkán.2022. jan. 4. 21:44
1/22 anonim válasza:
Nekem sosincs késztetésem, hogy nyögjek. Mikor egy exem velem oràlozott először, ràmszólt, hogy nekem nyögnöm kellene, mert neki úgy sokjal izgibb.
2/22 anonim válasza:
Általában a pasi erölködik, vagyis ő dug téged, örül, ha bírja szusszal. Ha kényelmes pózban pl szopnak akkor sokkal jobban tud hangot adni.
3/22 anonim válasza:
Én szoktam nyögni, ha nagyon élvezem, főleg szopásnál. Jó kiadni valami hangot, meg a nőnek is kell visszajelzést adni, ha jól csinálja.
4/22 anonim válasza:
Mert biológiailag így működünk, meg amúgy is a mi tüdőnk dolgozik mozgás közben, nyögni meg levegőt venni egyszerre meg nem könnyű 😂
5/22 Dzsoki válasza:
Mert az a beteljesüléskor van.Közben,nagy levegővétel és kifújás van,esetleg lihegés.Hogy másképp?
6/22 anonim válasza:
Mert mi férfiak kemények vagyunk.
7/22 anonim válasza:
En szoktam ha jol csinalja a csaj akar oral akar szex, hat 90% uk megvolr lepodve. De nagyon orultek orulnek a visszajelzesnek. Nagyon keves ferfi csinalja akarmennyivel beszeltem es olyanok akiknek azert van tapasztalats
8/22 A kérdező kommentje:
De ha a lányok lovagolnak pl akkor az ő tüdejük dolgozik mozgás közben és mégis nyögnek :D
2022. jan. 4. 22:10
10/22 anonim válasza:
Azért nem nyögünk, mert mi nem élvezzük annyira mint a legtöbb nő. Sajnos ez ennyire egyszerű.
Másrészt nagyon kevesen vannak akik jól oráloznak, de mindnek azt mondja a papucs exe hogy milyen szuper... Ha nagy orgazmusom van, bizony hangos vagyok én is arra a 2-3 másodpercre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!