Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nyalás alkalmával került már punciszőr a szátokba?
Figyelt kérdés
2022. jan. 4. 21:15
11/21 anonim válasza:
Nekem is került, de bevallom engem zavar
12/21 anonim válasza:
Került, nem igazán zavart, az sokkal rosszabb mikor pár napja nem volt borotválva és olyan mintha apró kések állnak bele a nyevedbe :D
13/21 anonim válasza:
persze
imádok nyalni és nagyon izgat a jó szőrös punci, úgyhogy szinte észre se veszek ilyen apróságokat, hogy egy-két szőrszál véletlen bekerül a számba
14/21 anonim válasza:
Pedig lehet, hogy még az előző pasi fanszőrét nyelted le!
15/21 anonim válasza:
Igen, egyszer, de szerencsére összesen ha 2 olyan nővel volt dolgom, akinek nem volt ott csupasz. Isten áldja a szőrtelenítést...
16/21 anonim válasza:
Került igen, de megoldottam hogy ne zavarjon :)
17/21 anonim válasza:
Igen. Rossz élmény. Még jó, hogy kevés a szőrös punci.
18/21 anonim válasza:
szerintem aki ilyen apróságon fennakad, az nincs igazán beindulva a csajra és a vele való szexre
19/21 anonim válasza:
18-as, szerintem névelő nélkül is írhattad volna, hogy "csajra" 😁
Üdv, a 8-as válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!