Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok kipróbálnátok egy napra milyen prostinak lenni? Kockázatmentesen? Pl. ha a jövőben más nők testét "használhatnátok" erre, ideiglenesen?
Nem tudom ki látta az Altered Carbon c. sorozatot, de kb hasonlóra gondolok. Vannak előregyártott testek és csak belehelyezik a tudatodat. Vagy szegényebb emberek "bérbeadják" a testüket. De senkinek fogalma sincs hogy az te vagy, és persze nyoma se marad, mármint nemi betegségeket nem kapsz el.
Kockázatmentesen kipróbálnátok? Persze jó pénzért.
Én kipróbálnám. Szoktam arról fantaziálni, hogy prostiként vagyok részese akár egy gangbang - nak, vagy idősebb pasi kívánságait hajtom végre pénzért. Én szerintem 1 napra ezt élvezném, hogy pénzért használnak.
21L
Én akartam kipróbálni milyen mikor pénzért használnak. Évekig izgatott a gondolat, gyakran ilyen gondolatokra masztiztam. Aztán kimentem egy 2 hetes nyelvi kurzusra Németországba és akkor jött a gondolat, hogy mikor ha nem most... Senki nem ismer, megélhetném végre a vágyaim amik izgatnak. Itthon nem merném..
Nem mondom, hogy minden szexuális együttlétet élveztem, volt amelyik pokol volt, de így utólag már arra visszagondolni is izgató. 20-67 éves pasikkal volt alkalmam a szex minden formájahoz. A kemény az volt mikor 4 olyan pasival kellett lennem egyszerre akik ájulásig dugtak, több órán keresztül. De sok olyan helyzet volt mikor nagyon élveztem, hogy szexuális eszközként használnak. Meg olyan is, hogy utána egy napig felállni is alig bírtam, és minden testnyilasomon éreztem az előző napi dugásokat. 63 különböző pasival volt szex. Volt amelyikkel többször is. Volt amelyik később úgy jött vissza, hogy 2-4 barátját is hozta többesben /gangbang-ben.
Élveztem. Időszakosan és úgy, hogy én döntök kit vállalok el (most nem volt mindig erre lehetőség) úgy még lehet újra kimennék.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!