Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vettem péniszgyűrűt gondoltam kipróbálom. Mit gondoltok túl szűk? mi a jó méret?
En csak egy sima standard vibrálos szilikon gyurut vettem anno. Farok tovére kellett huzni és volt keresztbe rajta egy vibrálo henger ugye. Az is elég szoros volt, valami hasonlo átmero lehetett és simán kinyult a 4,5-5 centi farkamra. (soha nem mértem, nem tudom pontosan mennyi). Egy ideig jo, de hosszabb használat után kezdett már eléggé szorítani.
Szerintem kezdésne ne fémet, és ne herére is rakhatot vegyél, hanem simán csak farokra.
feltettem 2-3 féleképpen sehogy se volt jó illetve kicsit kékült bepirosodott a herém... hát elég para.. néztem 1-2 videót ott semmi se történt az emberrel.
Nem ma kezdtem de rendesen megijedtem mint kisded aki felfedezi magát :D
sztem passz :/ lehet a szilikonost amit írtok még kipróbálom 1szer. köszi a válaszokat!!
a 3,5 cm nem kicsi, elégnek kelene lennie
de ha kezd lilulni az nem jó
hát játszol is vele, max 5-10 percig hagyd rajta, és nehogy elaludj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!