Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 3 nap alatt kb 20 X feküdtem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 nap alatt kb 20 X feküdtem le a barátommal. Normális amit most érzek ?

Figyelt kérdés
A gátamra valami aranyérszerű valami nőtt. A barátomnak kicsit nagyobb és vastagabb mint az átlag. Egy menet kb 20 perc volt. Nagyon ramatyul nézek ki alulról... Nem nem kamu... 22 vagyok
2022. jan. 3. 19:54
1 2 3
 21/25 Adammaister ***** válasza:
73%
20-as mindjárt megy a millió privát.. :DD
2022. jan. 3. 22:41
 22/25 anonim ***** válasza:
47%
Hpv lesz... Nyomas dokihoz.
2022. jan. 3. 22:45
 23/25 anonim ***** válasza:

A friss aranyér egy puha, élénkvörös, fájdalmas kidudorodás a végbél szélén, erőlködést, préselést követően, míg a HPV fertőzés eredménye néhány elszórt, karfiolra emlékeztető, szarus felületű, lencse méretű, fájdalommentes szemölcs. Nehéz összetéveszteni. Ráadásul a HPV szemölcsök nem pár nap alatt nőnek, hanem hetek-hónapok alatt.

A heves, gyakori szeretkezés, ha az izgalmi állapot megfelelő nedvesedéssel járt, nem szokott elváltozásokat okozni, legfeljebb némi nyálkahártya irritációt, vérbőséget, kipirulást, és az ezzel járó érzékenységet, ami egy-két napi kímélet alatt elmúlik.

A Bartholin mirigy cisztáját a mirigy kivezető nyílásának elzáródása okozza, valóban fájdalmas duzzanat, és nőgyógyász mielőbbi beavatkozását igényli. Hamar gyógyul.

2022. jan. 4. 05:37
 24/25 anonim ***** válasza:
Az a csávó tényleg MVP b@zki, wow
2022. jan. 4. 10:24
 25/25 anonim ***** válasza:
Hpv virus.
2022. febr. 4. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!