Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy fáj a szűzhártyám?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy fáj a szűzhártyám?

Figyelt kérdés

2 napja voltam egy sráccal, mindketten kicsit részegek is volrunk.Eddig két sráccal feküdtem le, egyiknek sem volt brutális farka, exemnek 13, a másiknak 15, átlagos vastagsággal.Nem is fájt amikor elsőnek szexeltem.Viszont a mostani srácnak 21 centi volt és nagyon vastag is, kb mint egy dezodor.Azóta fáj a szűzhártyám, picit vérzett is, és durva is volt picit a srác, szerintetek ettől lehet a fájdalom¿Valamit használjak rá, vagy mindenképp menjek el nőgyógyászhoz

Valakivel volt már esetleg hasonló?

Mivel részeg voltam, nem tudtam maximálisan elengedni magam, meg benedveseni, gondolom ez is közrejátszhatott.

Meg szerintem alapjárat kicsit vastag is a szűzhártyám, főleg az ánuszom felől.

18/l

2022. jan. 3. 15:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az alkohol általában segíteni szokott a nőknek az ellazulásban, mivel oldja a szociális gátlásokat. De valóban van az a mennyiség, amikor már akadálya a jó szexnek. Egy kis maradványa lehet a szűzhártyádnak, de nem az fájt, hanem a hüvely izomtónusa, ugyanezért érezted a srácot durvának.

Egyetlen furcsa dolog van az esetben: mindegyik srác méretét centire tudod... Előtte lemérted? Az exed még rendben van, volt rá alkalom, de a másik kettő?!

2022. jan. 4. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!