Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől számít tapasztaltnak, ill jónak egy nő az ágyban?
Szerintem nemtől függetlenül az jó az ágyban, aki szereti a szexet, fantáziadús, felszabadult, figyelmes (azaz figyeli a partnert és megfelelően reagál is arra, mi jó/nem jó neki), aki szereti a másik testét felfedezni és aki engedi magát is kényeztetni. Aki nem szégyelli kimutatni, elmondani, megosztani a másikkal a vágyait.
A tapasztalat sem feltétlenül a megmártózott pasik számától függ. Én a legtöbb tapasztalatomat a második hosszú kapcsolatom alatt gyűjtöttem be.
Tudod mitől leszel jó? Ha azt nyújtod amit a másik fél szeret, megvalósítod a titkos vágyait. Szóval ez csak kommunikációval megy.
Van 1-2 dolog ami a pasik többségének ettől függetlenül bejön (mert majd' mindenki szereti) ha szenvedélyes, érzéki, odaadó vagy.
Ha egy igazi kis ribi az ágyban. Nem kell tanitgatni, nem kell mutogatni, hogy mint, merre, hanem tudja, hogy mi a jó a férfinak. Melytorok, játszon a spermával, lovaglóba is pattogjom a farkamon, hátulról nyögjön mint egy kis szuka, beszéljen mocskosan az ágyban pl dugj meg, b$&zd szét a puncim stb.
Tudja használni a melleit, teszem fel felhasználói szinten ismerje a melszexet, tudja, hogy kell, hogy kell ráfogni, befogni a farkat a mellei közé.
Őszintén megmondom én eddig egy lányt ismerem aki profi volt a szexben, de ő imádta a szexet, kicsit nimfo is volt, tanulmanyozta, gyakorolta a férfiakkal a dolgot.
Számomra a tapasztalt nő összetett téma. Azt hinnéd legyen gondolatolvasó, de felesleges. Minden férfi mást szeret, máshogy. Ha nem jó úgyis fogom jelezni, szóban vagy mozdulatokkal. Ezeknek a mozdulatoknak, jeleknek a felismerése jelenti a tapasztalatot. Továbbá nem csak a saját örömét veszi figyelembe, maga fölé emeli a partnere örömét.
Ugyanez a jelzés vonatkozik rá is. Merjen jelezni, akár szóban is. Nem ciki, nem olvasunk fejben. A másik jelzésértékű hogy el tudja magát engedni. A szex az érzelmekről szól. Hát merje őket mindig felvállalni és kimutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!