Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szoptatás alatt szex?Többi lent.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoptatás alatt szex?Többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok!Nem sokára megszülök és terhesség alatt nem szexeltünk.Már nagyon szeretnénk mind a ketten de felmerült bennem az a kérdés,hogy szoptatási időszakban a mellnek az ingerlése bekapása meginditaná a tejet gondolom szex közben is.Viszont nekem ez a gyengém nagyon beindít ha a mellemet fogja vagy bekapja.Volt/van valaki így és mi tevő így?Vagy aki szerette szoptatás után nem undorodott meg attól ha szex közbe macerálják a mellét?

2022. jan. 2. 19:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem szexeltetek terhesség alatt?

Természetesen, ha nagyon megszívja vagy megnyomja, akkor jön majd a tej. Megihatja, nem lesz baja tőle. Ha ez neki visszataszító, akkor csak nyalogassa és óvatosan markolja a melleidet.

2022. jan. 2. 19:28
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan nem szültem, de arra készülj fel, hogy szülés után is kell idő, mire lehet szexelni.

A melledre meg annyi, hogy szerintem érdemes előtte megetetni a babát vagy leszívni a tejet és akkor nem fog szex közben spriccelni a párod fejébe:D

De majd talán tapasztaltabbak is válaszolnak:)

2022. jan. 2. 19:29
 3/13 A kérdező kommentje:

#1Hát az elején féltünk,hogy nehogy valami baj legyen belőle (első baba) aztán igazából volt egy hosszú időszakom mikor egyátalán nem kívántam a szexet így abba maradt de mostmár nagyon várjuk.

2# igen tudom,hogy várni kell még utánna is asszem 6 hetet de ha 9hónapot kibírtunk szex nélkül akkor szerintem ez is menni fog,bár olvastam,hogy valakinek sokkal több idő és valaki utánna nem is tudja élvezni a szexet :/

2022. jan. 2. 19:36
 4/13 anonim ***** válasza:
38%
Ohh. Ez megint egy szuper kapcsolat. A párod is szex megvonásban van?
2022. jan. 2. 20:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, szülés után se lesz kedved ha eddig se volt fontos.
2022. jan. 2. 20:09
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szülés után még annyi kedved sem lesz mint most.Igen a 6 hét a minimum,de ha lesz esetleg gàtsebed,az bizony fájni fog még később is.Legalabbis nekem így volt mind a 3 gyerek után.A tej meg bizony még ingerlés nélkül is folyt, persze nem mondom,hogy mindenkinél így van,de nekem hozzá sem kellett érni a címhez,úgy is folyt etetés után is.
2022. jan. 2. 20:20
 7/13 anonim ***** válasza:
63%
Ez férfiként is az egyik legizgatóbb dolog.
2022. jan. 2. 20:22
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi végig nyomtuk. :) Sőt a végén már azért is, mert a feleségem azt olvasta, hogy ez beindíthatja a szülést.

Nagyon jó volt. :)

Utána lehet, hogy volt egy kis tejfakadás, de ez engem nem érdekelt.

2022. jan. 2. 20:32
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Kivárjátok azt a 6 hetet és ha van kedv akkor hajrá, nem értem a problémádat. Hogy megindul-e a tejelválasztás? Lehet igen, s akkor mi van??? Nem fog "kifogyni" nyugi, sőt minél többet "csapolnak" belőle annál intenzívebb lesz a tejtermelés (mennyiségileg). Olyan ez mint az izmok, ha sokat súlyzózol akkor megnő a bicepszed. A pasid meg gondolom nem 12 éves hogy ne tudná hogy szopatás ideje alatt onnan mi jöhet ki.
2022. jan. 2. 20:35
 10/13 anonim ***** válasza:
47%
Mi baja lehetne a picinek ott bent? Gyerekeknek gyerek! Ez miatt nem szexeltetek! Gratulálok!
2022. jan. 2. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!