Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kutyapózban lehet a legmélyebben behatolni?
Figyelt kérdés
nők nektek ez a póz akkor a legélvezetesebb?2022. jan. 2. 10:39
11/20 anonim válasza:
Úgy vettem észre eddig, hogy kutyába fájt kB minden lánynak a dolog.
De azt is észrevettem, hogy a lovagló pozt nagyon szereti a nőknek a nagy százaléka. Lehet, hogy lovaglóba valóban a csikló is több ingert kaou, ahogy írták fentebb, meg ott a nő is tudja szabályozni a dolgot, mennyire ül bele, hogy ül bele stb.
12/20 anonim válasza:
Szerintem mikkor a lányt állva az ölembe tartom és úgy lovagol rajta...
13/20 anonim válasza:
#12 es, feltéve hogy jó erőben vagy.Állsz és közben a csaj a farkadon lovagol de közben magadat és őt is tartanod kell!
15/20 anonim válasza:
A kutyapóz a kedvencem és így lehet durvulni igazán mert nem szokott fájni.
16/20 anonim válasza:
15 ös, igy igaz! Egyetértek! Azonkívül ha a nő előredől és pucsít attól lehet igazán elélvezni
17/20 anonim válasza:
Én kellő rákészüléssel imádom. Páromnak amúgy is nagyobb mérete van, nagyon intenzív érzés. Pont annyira fáj, amennyire még jó, én készen vagyok tőle. Nyilván nem szárazon lendületből vágja be.
18/20 anonim válasza:
Nekem 13 centis, de kutyában ezzel is fájdalmat tudtam okozni szinte minden nőnek. szóval szerintem is a kutya
20/20 Deflohelp válasza:
Így a lány a vállának leengedésével jobb behatolási szöget tesz lehetővé és a herék sincsenek útban.
Természetesen nem fájdalom okozása a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!