Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a túlfűtöttség normális?
Covid kezdetekor ugye önkéntes karanténban rendeltem magamnak pár játékszert. (26/N vagyok) Akkor szexuálisan is vágytam a férfiakra, de inkább a vibrátor és egyebekel játszottam.
Mikor lehetett menni bulizni volt egy éjszakás kalandom, ami felborított. Onnantól kezdődött igazán.
Azóta, ha nem látok egy orgazmust átélő férfi arcot, aki épp belém élvezett el (ovszerrel persze) ill. az a kellemes érzés, hogy a farka bennem mozog és elélvezek, minden este akkor hülyét kapok és magamhoz nyúlok. Már az perzsel, ha metrón szemben van egy velem egykorú férfias férfi terpesz ülésben.
Nyilván nem minden pasi hajlandó egy éjszakázni, de aki igen azt felfalom és kivégzem, ahogy ők fogalmaztak.
Más is tapasztalt ilyet?
Az egy éjszakások esetén, gondolom te se szeretnél elkapni semmit se.
Akivel többet vagyok kizárolagosan azzal nyilván gumi nélkül. :) Felteszem te se szeretnél olyan hüvelybe hatolni, ami tegnap más spermájában úszott.
A csendes csilkos férfiak a kedvenceim. Nem hajtanak vagy nem is közelítenek, de nagy potenciál van bennük, ami első látásra nem jön le. Miután feloldóttak, mint az alfák maguktól csinálják amit kell. Imádom.
Persze van olyan is, aki közelít, de távolság tartó. Kicsit rá kell segíteni, hogy belém markoljon, amitől... :)
Nézd én is nő vagyok és tudom mit érzel . Nálam is voltak ilyen korszakok . Volt amikor annyira nagy volt az etvagyam , hogy egy nap alatt 3 különböző férfival feküdtem le kb 16 órám belül akit akkor szedtem fel külön külön nem egyszerre.
Aztán ahogy jött úgy múlt . Az ilyen erős kilengéseket mindig követte aztán nálam egyaszexiis korszak amikor meg egyszerűen meg csak eszembe sem jutott a szex , onkieligetest sem csináltam és senkire sem tudtam úgy ránézni . Aztán ezek a periódusok váltakoztak amíg rendes kapcsolatba nem kerültem valakivel . Egyébként nekem is az átlagos pasik jöttek be , sőt volt aki kifejezetten csúnya volt hozzam képest vagy középszerű de én mindegyikben csak a szexuális kisugárzást kerestem . Tudom itt bárki állíthat bármit de szerintem én egy erős 8 as vagyok kinézetre ehhez képest kb a férfiak akikkel dolgom volt vagy kapcsolatban voltam velük kb 5-6 szint voltak vagy egy 4 es 😀 volt aki talán jó indulattal 3 volt de én nagyon kedveltem őket :)
Megfogsz lepődni, de egyet se. Két férfival kulturáltan ellehetet beszélgetni a szexről és intim dolgokról. Kellemes csalódás volt. :)
Igaz volt olyan üzenet is, aminek nem értettem a motivációját, de az se olyan volt, hogy most jól megtölt az ondójával és hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!