Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy az unokatestvérem bugyiját használom néha maszturbáláshoz és fantáziáláshoz?
Először titokban vettem el az egyiket a szekrényből. Szimplán kíváncsi voltam. Fogni a bugyit, amiben Ő volt, tudni, hogy "benne" volt a puncija is... Van benne valami izgató valamiért (hogy miért, nem tudom 😃 nem vagyok "ilyen" általában).
Később már este csentem el egyet-egyet, hogy nyugodtan tudjam 'vizsgálni' miközben magamhoz nyúlok. Azután már hozzá is fogtam a farkamhoz egy párszor. Ez mindig a legjobbat hozta ki belőlem (csak minden ilyen után egy állatnak éreztem magam 😃). Már egészen odáig jutottam, hogy magamnál tartok kettőt, ha "szükségem" van rá 😬. Nem tudom, miért olyan jó érzés ez. Nyugtatásként, nem akarom meghúzni a valóságban, nem lesz vérfertőzés meg semmi, nyugi-nyugi. Egyszerűen csak egy furcsa 'kink'.
Akik csak anyázni jönnek, meg elmondani, hogy minden beteg állat vagyok, azoknak arra van az ajtó 👉🚪.
A többiek: Van még bárki, aki valamiért ezt csinálja? 😃
De miert nem a szennyesbol szeded ki a punciilatu valtizatot?
Hany eves a kany? Milyen bugyikat hord?
Te élsz velük vagy ő veled, veletek?
Használt bugyijara verd ki, izgatobb. Rázd ki a tiszta bugyijara és tedd vissza a többi közé, lehet hogy másnap azt veszi fel, egész nap a te spermában fog a puncija úszni! 😂😂😂😂 Lehet terhes is lesz tőle 😂😂🤣🤣
" csak minden ilyen után egy állatnak éreztem magam "
Az is vagy egy hülye állat, aki nem tud egy normális kapcsolatot kialakitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!