Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hátrányba vagyok szőrtelen férfiként?
Figyelt kérdés
Úgy látom a lányoknak a szőrös csávók jönnek be.
Most tegnap is volt egy lány aki azt mondta, hogy neki a "vikingek" jönnek be. Meg valamiért az erővel azonosította. És akkor arra mondtam, hogy a tündék mivel gyengébbek mint a vikingek?
Ez valami sztereotípia, de anatómiailag semmi valóság alapja nincsen.
Egyébként van akit vonz, de kissé idegesít, hogy nagyobb arányban nem, mint igen...
30 F
2022. jan. 1. 23:34
11/14 anonim válasza:
Ritka gusztustalan látvány egy szőrös pasi, akit csak egy szőr tesz férfivá az nagyon gáz 😃
12/14 anonim válasza:
engem nem zavar a szőrtelenség, de a szőr sem a pasin. Kivéve az intim tájékot. A farka (meg a zacsi stb) legyen csupasz. A többi mellékes.
13/14 anonim válasza:
Nekem is ez a tapasztalatom férfiként. A csajok általában nem örvendnek a dzsungeles állapotoknak, legalább egy visszavágást célszerű végezni. A többi testrész nem nagyon érdekli őket. Esetleg csak annyi, hogy ne szúrjon a borosta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!