Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi azt mondja, hogy nem jó velem a szex?
Aktív vagyok meg ügyes, csak azt mondják hiányzik a szenvedély, nem érződik, hogy vágyom rájuk.
Úgy érzem vágyom, de nem tudom, hogy mutassam ki…
Sajnos gyakran fájni kezd egy idő után és ezért abba akarom hagyni, meg gyakran tényleg nem szivesen kezdem el emiatt, jobban szeretek osszebujni.
Ha ujjaznak nagyon ritkan elvezem, mindig kinosnak erzem kozben, hogy ezt most akkor elvezni kene de kozben olyan erzesem van kozben mint a nogyogyasznal.
A jelenlegi parom szakitani szeretne velem emiatt.. es mar korabbi kapcsolatommak is okozta eh a veget.
El vagyok keseredve, en nagyon szeretnem megelni az intimitast, együttlétet es kozos oromszerzest, de nagyon ritkan sikerul.
Az egyik korabbi baratom azt mondta, hogy ,,nincs ritmusa az eggyuttletnek, nincs benne tortenet, nem majomszex” barmit is jelentsen ez.
Mit tehetnék, masnak is ilyen?
24/L
Igazából már semmit. 4 éve megy ez, neki elég havonta egyszer, nekem meg már kedvem sincs a szexhez vele.
Régebben próbáltuk megbeszélni nyugodtan, veszekedve, elmondtuk mi jó, mi nem jó, semmi nem lett belőle.
Most ott tartunk, hogy én iden elfogok menni prostihoz, 4 évem benne van, nem fogom eldobni.
Belegondoltam és az olyan nők mint te meg a barátnőm egyszerűen elkell fogadni, hogy ilyenek és kész, nem kell járatni ezt, nem kell csavarni, húzni, vonni.
A kompromisszum a kulcsszó.
Ezesetben ti nézzétek el, hogy hetente, kéthetente az ember elmegy egy prostihoz és fogadjátok el, törődjetek bele, engedjétek meg.
Ez jó nektek is és nekünk is. Ti nem lesztek folyamatosan presztrálva, hogy nem jó a szex, mi meg elmegyunk néha megélni a jó szexet egy hivatásossal.
Nem lehettek ennyire önzők, hogy tudva tudjátok, hogy nem vagytok toppon a szexben és nem a partner miatt, hanem bennetek van valami amiről mi nem tehetünk, nem kérhetitek azt tőlük, hogy totál monogámiát fogadjunk számotokra, gondoljatok csak bele, hogy mennyi mindenről kell lemondanunk a ti elcseszett hülyeségetekért.
Nem tudsz feloldódni.Az lehet a gond.
Magadnak megy mással nem.Ez azt jelzi.
Én is ugyanilyen vagyok. Egyszerűen nem érzek semmit, csak hogy “matatnak bennem”. Ez azért van, mert nem vagyok képes a hüvelyi orgazmusra. Azt sem érzem, ha ujjaznak. Úgy tudom, hogy ennek biológiai okai vannak és a legtöbb nő ilyen: a csikló túl messze helyezkedik el a hüvelybemenettől, így nem éri inger behatolás közben.
A férjem tudja már, hogy hogyan jó nekem. Nagyobb hangsúlyt fektet az előjátékra (pl. nagyon szeretem az orált), szex közben izgatja a csiklómat. Így én is el tudok menni.
Ennek ellenére én nagyon szenvedélyes tudok lenni. Felizgat, ha a másik félnek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!