Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A ferjem nem igazan akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferjem nem igazan akar szexelni velem?

Figyelt kérdés
Miota megszultem azota a helyzet katasztrofális,8 honapja ennek,azota fogytam is 20 kilot(alapbol szules elott is tulsulyos voltam ami moyt elmult),mit mas ferfiak eszre vesznek,emiatt megy a feltekenykedes,a vita de a szexualis eletunk 0...egesz unnepek alatt hozzam nem ert mert szerinte:kinek van kedve valamit is csinalni mikor veszekszunk?Na hat ezt birtam egy darabig de oda vagyok kerulve h a kiehezettsegtol h mar mas ferfiakrol fantazialok,itt az ismerettsegi korunkbol :( szegyenlem magam erte...mit tudjak tenni?most is alszik a babam es o is es en meg fantazialok...attol felek ha igy megy tovabb valami visza fordithatatlant teszek...de azt nem akarom...mit tegyek h valtozzon a helyzet?
2022. jan. 1. 21:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
50%

Nem gondolom , hogy változni fog.

Próbáld meg neten keresztül kiélni magad. Az mégsem igazi megcsalás. F

2022. jan. 1. 21:24
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Beszéltetek erről, ő mit mond miért nem kíván?
2022. jan. 1. 21:28
 3/16 A kérdező kommentje:
Probaltam tobbszor beszelni de suket fulekre talalok ebben,probalkozok,hozza bujok de semmi
2022. jan. 1. 21:30
 4/16 anonim ***** válasza:
59%
Ne legyen bűntudatod. Váljatok el. Nem élhetsz önmegtartóztatásban.
2022. jan. 1. 21:33
 5/16 anonim ***** válasza:

De mi az oka hogy ez van?

Valamit csak mond talán, vagy semmit.?

2022. jan. 1. 21:36
 6/16 anonim ***** válasza:
54%

Hagyj neki időt.

A szülés után sokszor van, hogy a férfiak nem akarnak szexelni, mert még nem dolgoztak fel az egész gyerek dolgot.

Ez eltarthat akár egy évig is.

Addig old meg magadnak az orgazmusod, ha nem javulna a helyzet akkor érdemes pszichológus vagy parterapeuta segítséget kérni.

2022. jan. 1. 21:37
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs, ha gondolod privibe kifejtheted a dolgot, de azt megsúgom hogy ha tényleg megy a veszekedés köztetek, nekem se lenne kedvem szexelni akkor se ha 20kilót fogytál volna.

Nem lehet hogy azért vagy ideges mert fogyózlzól?

Mert akkor inkább szedd vissza azt a 20kilót azt szexeljetek úgy veszekedés nélkül.

2022. jan. 1. 21:37
 8/16 A kérdező kommentje:
Azt mondta h talán depresszios...de miota ismerem azota lelki gondjai vannak,mindennel jobban vagyott egy kisbabára,gondoltam apa lesz javul ez...de ugy erzem nem javult
2022. jan. 1. 21:38
 9/16 anonim ***** válasza:
81%

Igy is kezdodik a felredugás ....

És sajnos vagy nem sajnks ertheto ha megteszed

2022. jan. 1. 21:44
 10/16 A kérdező kommentje:
4 éve vagyunk egyutt...miota lefogytam(es erte teljes eletmodvaltasba kezdtem h vegyen eszre,h minel kivanatosabb legyek) meg a házas pasik is probalkoznak,elotte is beszolnak...de ahelyett h tenyleg ugy erzem megbecsulne...inkabb feltekenykedik es szexmegvonassal buntet
2022. jan. 1. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!