Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem fura az élet hogy sokáig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fura az élet hogy sokáig semmi sikerem nem volt most meg egy csodaszép barátnőm van?

Figyelt kérdés

Sokáig esélytelennek érztem hogy nekem barátnőm legyen. Régebben én voltam a suliba az akit mindig bántottak, nem voltak barátaim sem. Nem néztem ki jól sem, nagyon szerencsétlen voltam. Azóta eltelt kb 10 év, és lett barátnőm, nagyon szép lány. Ő az a típus aki nagyon népszerű volt sulis korában, sok barátnője volt, meg persze a fiúk is ellepték rendesen.

Nagyon szerencsésnek érzem magam, de persze rengeteg szomorú dolog előzte meg.

Másoknak is vett ilyen nagy fordulatot az élete?

2022. jan. 1. 20:45
 1/9 anonim ***** válasza:
40%
kielte magat, kiprobalt jopar farkat, es mostmar lehorgonyozza a szethasznalt nunijat egy (altalaban) penzes hulyenel, aki meg a hasznalt pinaert is halas a joistennek.
2022. jan. 1. 20:47
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Köszi az estimesét. Szóval akkor mi is a kérdés?
2022. jan. 1. 20:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Töredékét látjuk a mozaiknak a valós összképnek. De azt kell mondjam van igazság alapja amit az #1 írt.
2022. jan. 1. 20:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Akár magamat írnám le! Sajnos most is egyedül vagyok. Nehezen ismerkednek a lányok velem, pedig ha megismernek nagy nehezen gyorsan belém szeretnek. Nem tudom az okát!
2022. jan. 1. 20:54
 5/9 anonim ***** válasza:
47%

annyiban változott a dolog valószínűleg hogy van pénzed

ha nincs pénzed akkor tényleg érthetetlen

persze attól h milyen valaki a gimiben az marhára nem mond el semmit az illetőről, nálunk is aki az élet császára volt gimiben az most egy totál 0 csaj, aki meg a csajok álma volt srác most egy középszerű átlag arc akire alig néznek a csajok és az egyetemen konkrétan belehülyült abba h nem rajongják körbe napi 24 órában hanem senkit sem érdekel h mi van vele

2022. jan. 1. 20:59
 6/9 Gymnospermatophyta ***** válasza:
95%

Attól, hogy valaki jól néz ki és teszem azt nem introvertált sulis időszakban (sem), még nem biztos, hogy fűvel-fával szexelt.

A kérdező lehet, hogy csak önbizalmat növesztett, helyre jött belsőleg és ez érződik a kisugárzásán plusz lehet jobban néz ki, mint akkor. Igényesebb stb.

Nem tudom nekem elsőnek valahogy nem a biztos mindenki megb_szta és most meg a pénzre hajt szituáció ugrik be. Lehet velem van a baj. :)

2022. jan. 1. 21:07
 7/9 anonim ***** válasza:
95%
Abszolút egyet értek veled 6-os. Simán lehet hogy a kérdező egy ragyás kamasz volt, most meg egy igényes férfi. Azért ez is sokat dob a latba. Normális nő nem a pénztárcádba szeret bele.
2022. jan. 1. 21:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem annyira fura pajtikám.Mondok én furábbat.Amikor azt hiszed,hogy megtaláltad életed párját,eltelik 10-20 év ,van pár kölyköd, házad,kocsid,és jön a válás!

Nah ehhez mit szólsz?

2022. jan. 1. 22:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Nincs ebben semmi fura, mert az élet bármit hozhat.

Velem valamiért szándékosan ,,kbszk", hogy nem akarja a megfelelő nőt elém teremteni.

2022. jan. 1. 22:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!