Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/Fèrfiak/ Pàrok elmennètek hàzibuliba , ahol swingerre nyitott pàrok, vannak , de a sex csak lehetősèg, de nem feltètlenül cèl ?
Persze!
Szoktam is részt venni ilyen házibulikban.
Nagyon jó ötlet összehozni egy ilyen társaságot.
F36
Igen, egy privát partinak teljesen más hangulata van mint egy nagyobb swingernek. Néhány jó tanács:
- Ha családiasabb klubra vágytok akkor a foryout, vagy a delightot érdemes meglátogatni (utóbbi inkább házibuli-jellegű, csak párok mehetnek és igen erősen szűrnek életkor/külső megjelenésre is). Esetleg az Olaszban lévő bulik (szintén szűrik a jelentkezőket).
- A neten hirdetett buliknál kellő körültekintés szükséges. Igen nagy részénél csak 1 db szóló pasi kitalálja hogy párokat, nőket hív fel magához hogy végre dugni tudjon.
- Privát partit leginkább akkor tudtok tartani ha már van 1-2 ismerős pár akik adják a keménymagot. Őket viszont swingerben tudjátok legkönnyebben megismerni (ott kontaktot cseréltek és megbeszélitek hogy klubbon kívül találkozzatok). A netről próbálkozva többségében szóló pasik fognak jelentkezni ("rengetegszer csináltuk a haverokkal" szöveggel, de a valóságban még közelében sem voltak semmilyen többesnek), a párok nagy része is kamus lesz, a bulin nem jelenik meg fizikailag.
Sok sikert :)
Engem is nagyon érdekelne az ilyen,bár sose voltam még ilyen házibuliban,vagy swingerben,többes felállában már vettem részt.Sztem egy ilyen buli sokkal felszabadultabb lehet,és nem feltétlen kell ez a boxeralsó-pólo öltözet,ez az ami engem zavarna egy swingerklubban,bár tudom az ott a megszokott.
Nem egyszerü ilyen buliba bejutni szóló pasiként,de még párként se egyszerü ha nem mozog az ember ilyen körökben..
40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!