Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tini lányok is szeretik, élvezik ha a pasik szopják a mellüket?
Figyelt kérdés
Vagy ezt inkább már a felnőtt nők kedvelik?2021. dec. 31. 17:54
11/33 anonim 

válasza:

De ki ne szopkodná ki egy tini lány kis puha csöcst?
13/33 anonim 

válasza:

Én nem vagyok már tini, de még mindig imádom
15/33 anonim 

válasza:

Nekem túl erős inger. Nem jó! Azt viszont imádom ha tapizzak, akár finoman nyomogatva, akár kicsit erősebben. N43.
16/33 anonim 

válasza:

Nejem nem szereti, nagyon érzékenyek a mellei, simogatni is csak fokozatosan lehet, hirtelen hozzáérni nem. Eddigi partnereim fele kedvelte a melleinek izgatását, egy részük elvolt vele, páran csak hagyták, néhányan nem bírták az érintését egyáltalán. (kb. 50 partnerem volt eddig)
17/33 anonim 

válasza:

Tini koromban nem volt túl izgalmas ez nekem. Nem tartottam fontosnak, nem is voltam elégedett a melleimmel.
Csak később, miután egy terhességnek és némi kis szükséges plusz kilónak köszönhetően már elégedett voltam a melleimmel, meg valahogy érzékenyebb is lett idővel. Azóta nagyon is fontos része nálam a szexnek.
18/33 anonim 

válasza:

Ha ügyes vagy, tudják élvezni, higgy nekem.. :P
20/33 anonim 

válasza:

Pasi vagyok és már nem tini. Volt egy tini partnerem aki imádta ha a mellei a számban vannak szex közben és szopogatom finoman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!