Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tegnap volt 3 éve, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap volt 3 éve, hogy nem maszturbálok, bírnátok eddig? 31F

Figyelt kérdés
És a jövőben sem tervezem.
2021. dec. 31. 11:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
22%

Persze hogy bírom, sose maszturbálok, vannak asszonyok akik kielégítenek. Ma kő kemény szilveszteri buli 13:00-tól, Anna, Bella, Dóra, egyszerre ugrálnak majd rajtam

24

Testépítő bajnok

2021. dec. 31. 11:14
 2/15 anonim ***** válasza:
64%
És jó reggel a saját spermádban ébredni?
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarsz a pasim lenni? Az én párom sunyi módon csinálja.
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ki,még tovább is.
2021. dec. 31. 11:19
 5/15 anonim ***** válasza:
52%

Én 20 éve nem csinálom, azóta mindíg volt és van barátnőm.

Sőt olyan is volt hogy 2 is egymás mellett.

2021. dec. 31. 11:20
 6/15 anonim ***** válasza:
54%

Miért ez olyan nagy szám manapság? :D

Vagy párom van, vagy szingli vagyok és elmegyek csajozni, keresni szexpartnert, alkalmi egyéjszakást stb... semmi szükségét nem érzem egy képernyő előtt ülni és a tenyeremet d*gni...

29F

2021. dec. 31. 11:24
 7/15 A kérdező kommentje:
2: Amíg meztelenül aludtam, nem volt jó, mert két lepedőm is bánta, nagyon sok mosásra jönnek ki a sárga foltok. :D Mióta újra nadrágban alszom, abba száll a cucc, azt könnyebb mosni, de ja, van, hogy törölnöm kell magam, és csak utána tudok visszaaludni. Viszont ne csak az ébredést nézd, mert a magömléses álom brutálisan jó, konkrétan jobb érzés akkor álmomban, mint a legjobb szex. Szomorú, de ez van.
2021. dec. 31. 11:34
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem bírnám, de engem sokkal jobban is zavarna, és zavar is amikor néha becsusszan egy ömlés.
2021. dec. 31. 11:55
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

6-os vagyok, én nem értem ezt... Van, hogy 2-3 hónapig nem szexelek (és ugye nem is nyúlok magamhoz) de én nem is hallottam ilyet, hogy álmodban, éjszakai magömlés??

Ilyen létezik?

2021. dec. 31. 12:06
 10/15 A kérdező kommentje:

Létezik. Nemcsak gyerekkori dolog (bár nekem pont akkor nem volt), volt maszturbálósan 22 évesen is, meg is lepődtem, mert épp 1-2 nap maszti után jött. Az elmúlt 3 évben pedig nagyon sokszor volt, legrövidebb 1 nap (sőt, volt, hogy visszafeküdtem, és megint, tehát valami 2-3 órán belül kétszer álmomban, egyedi rekord), leghosszabb talán 39, mert naplót vezetek róla, de most nem nyitom meg. Általában szexuális álommal kísért, beleélvezek a nőbe vagy bele akarok hatolni szex előtt, ilyesmik.

Nem tudom, neked azalatt a 2-3 hónap alatt miért nem jött össze, de ha sokáig nem lenne, mondjuk fél év minden nélkül, akkor lehet beindulna és megtörténne.

2021. dec. 31. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!