Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap volt 3 éve, hogy nem maszturbálok, bírnátok eddig? 31F
Persze hogy bírom, sose maszturbálok, vannak asszonyok akik kielégítenek. Ma kő kemény szilveszteri buli 13:00-tól, Anna, Bella, Dóra, egyszerre ugrálnak majd rajtam
24
Testépítő bajnok
Én 20 éve nem csinálom, azóta mindíg volt és van barátnőm.
Sőt olyan is volt hogy 2 is egymás mellett.
Miért ez olyan nagy szám manapság? :D
Vagy párom van, vagy szingli vagyok és elmegyek csajozni, keresni szexpartnert, alkalmi egyéjszakást stb... semmi szükségét nem érzem egy képernyő előtt ülni és a tenyeremet d*gni...
29F
6-os vagyok, én nem értem ezt... Van, hogy 2-3 hónapig nem szexelek (és ugye nem is nyúlok magamhoz) de én nem is hallottam ilyet, hogy álmodban, éjszakai magömlés??
Ilyen létezik?
Létezik. Nemcsak gyerekkori dolog (bár nekem pont akkor nem volt), volt maszturbálósan 22 évesen is, meg is lepődtem, mert épp 1-2 nap maszti után jött. Az elmúlt 3 évben pedig nagyon sokszor volt, legrövidebb 1 nap (sőt, volt, hogy visszafeküdtem, és megint, tehát valami 2-3 órán belül kétszer álmomban, egyedi rekord), leghosszabb talán 39, mert naplót vezetek róla, de most nem nyitom meg. Általában szexuális álommal kísért, beleélvezek a nőbe vagy bele akarok hatolni szex előtt, ilyesmik.
Nem tudom, neked azalatt a 2-3 hónap alatt miért nem jött össze, de ha sokáig nem lenne, mondjuk fél év minden nélkül, akkor lehet beindulna és megtörténne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!