Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha barátnőm viccből csókolózot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha barátnőm viccből csókolózott barátnőjével, és ez a baratnő megmarkolta a cicit, illetve volt egy pici punci simi (nadrágon keresztül), akkor párom nem hetero?

Figyelt kérdés

Pár másodperc volt az egész, de elég szenvedélyes csók volt, és a punci siminél nyitotta a lábait, de abban a pillanatban vége is lett.

Állítása szerint hetero amugy.

2021. dec. 30. 17:30
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Lehet hogy mindkét nemhez vonzódik
2021. dec. 30. 17:34
 2/15 anonim ***** válasza:
42%

Lehet hetero ettől még. Főleg barátnők közt nincs akkora feszengés. Lehet hogy más csajjal nem is akarná. Vagy ha igen, szexet akkor se biztos hogy akarna.

Én pl többször csókolóztam meg simogattam lányt, de nem tartom magam biszexnek, mivel párkapcsolatot nővel nem tudok elképzelni és a nyalást is undinak érzem. De a simogatás, csók, ujjazás tetszik. Érdekes. Talán heteroflexible vagy mi az isten ennek a neve.

2021. dec. 30. 17:35
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Lehet, hogy csak kicsit elszaladt velük a ló. Ha egyszeri eset volt, bár azt is elég fura lehetett látni, megtapasztalni, attól még nem nevezném őket biszexuálisnak. Lehet, hogy az érzések (mármint a szexuális izgalom) erősebb volt, mint a tudat, hogy egy azonos neművel csinálja...
2021. dec. 30. 17:36
 4/15 Cpt_Obviously ***** válasza:
87%

Ha fiú lenne, mindenki azt mondaná hogy igen. A lányokkal megbocsájtóbb, a heteró normatív patriarchális társadalom, mert mi férfiak imádjuk és édeshármasról ábrándozunk.

A barátnőd minimum enyhén biszex, egy 100% heteró biztos nem menne ennyire messzire.

2021. dec. 30. 17:44
 5/15 Cpt_Obviously ***** válasza:
57%
A feleségemmel is így volt, azt állította heteró, de szép lassan rávezettem, hogy bizony biszex. Azt vettem észre, részben az előző válaszom an említett állítás miatt, hogy a lányok sokkal könnyebben átadják magukat ezen vágyainak.
2021. dec. 30. 17:47
 6/15 anonim ***** válasza:
65%
biszex, a hetero nem csókolozik lányokkal
2021. dec. 30. 17:48
 7/15 anonim ***** válasza:
65%
Józanok voltak? Ha nem, az azért némileg enyhíti a képet...
2021. dec. 30. 17:51
 8/15 anonim ***** válasza:
15%
Nők közül senki se heteroszexuális. Az más kérdés hogy saját magunknak sem ismerik be. Konkrétan buliban isznak aztán egymásnak esnek, leszbik vagyunk meg ilyenek. Haverokkal pont azt tárgyaltuk hogy valószínűleg egy nő sem heteroszexuális csak magunknak sem vallják be. Úgy néz ki náluk ez teljesen természetes.
2021. dec. 30. 17:59
 9/15 anonim ***** válasza:
92%
8: sose estem neki nőnek, pedig ittam már eleget, sose vonzott L
2021. dec. 30. 17:59
 10/15 anonim ***** válasza:
3%
9. Ne hazudj.
2021. dec. 30. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!