Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, akinek bejönnek a hatalmas, lógó mellek?
Számomra taszító. Egy nővel voltam, akinek olyan volt a melle, elég is volt.
Nektek mi a véleményetek róla, tetszik, vagy sem?
A nagy és megereszkedett mellek számomra azért izgatók, mert nem igazán gyakran látom őket lógni, hiszen legtöbbször a tenyereimben vannak. :)
Ezen kívül melltartóban is nagyon izgatóak, főleg ha némi belátás is van rájuk. Egy csinos szabású bikiniben pedig semmivel sem összehasonlítható élmény. :)
Nem igaz, hogy ez a természetes. Egy vékony vagy normál alakú nőnek nem hinném, hogy olyanok mellei.
Ez azoknál van, akik molettek. Meg szerintem azoknál, akik gyorsan fogytak sokat.
Hat pedig van olyan vekony no akinek nagy logos melle van
Pl en 😁
165cm 60kg es 75G mellem van
Nem voltál te korábban kövér?
Genetika kérdése. Valóban vannak olyan vékony nők, akiknek nagy mellei vannak. Ezen nincsen semmi meglepő.
Amúgy meg nincs gond a nagy mellekkel, szeretem őket. :) A lógás meg attól függ milyen, van ezerféle alak és forma. Van ami már nem tetszik, van amivel semmi gond.
A nagy mellek csak állva/ülve (esetleg oldalt fekve) lógnak.
Hanyatt fekve szépen szétterülnek, hason fekve pedig oldalról nézve csodásan izgató hófehér gömbökként ébresztik fel a férfiben a vágyat. :)
Hát én a nagy melleket rendszerint a molett nőkkel azonosítom.
Amúgy bocsánat, ha esetleg valamilyen nőt megbántottam a kérdéssel, nem volt célom. Nem is igazán gondoltam át, amikor ezt kiírtam.
Én egy molett nővel szexeltem, és az ő mellei nagyon taszítóak voltak. Talán egy vékony nő nagy mellei nem olyanok, mint amilyen az övé volt. De vékony nagy mellű nővel még nem voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!