Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gáz,hogy a Mátrában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz,hogy a Mátrában kényeztet?

Figyelt kérdés

Pár hete voltunk barátnőmmel kirándulni a Mátrába és azt mondta hogy olyan szívesen szopna és kiverné nekem, hát a túra útvonalba esett egy kis leülös kis bodé, figyeltünk hogy nem e jön valaki és hát kényeztetet a csúcsig, aztán ott elélveztem a szájába és mentünk tovább.

Ez mennyire gáz szerintetek?

24f 22l

2021. dec. 30. 01:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%
A Mátra oké, a Bükk lett volna gáz.
2021. dec. 30. 09:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi nyaralni voltunk a barátommal nyáron a Mátrában, ugyanilyen sztorink van.

23L

2021. dec. 30. 09:33
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyi. Ez azért nem olyan überkülönleges dolog. Aki nyitott a szabadtéri szexre akár nyáron egy pléden, akár télen egy bódéban, az ki fogja próbálni. Mondom ezt úgy hogy tavasszal egy uszoda parkolójában csináltam egy erre nyitott csajszival. A párodnak ez lehet újdonság volt, és vágyott rá afféle bakancslistás dolog. Most megléptétek, élveztétek. Legközelebb már akár dugni is lehetne ott. Szerintem benne lenne. Simán megtenném ezekután. Végszóként csak annyit írok: Egészségetekre!
2021. dec. 30. 12:29
 14/16 hun_74 ***** válasza:
100%

Szoptattam már többször, az éppen aktuális barátnőmet erdőben, éjjel közterületen: parkban, kapualjban, vagy akár elhagyott utcán is.

Szerintem ebben, nincsen semmi gáz.

2021. dec. 30. 18:58
 15/16 Dzsoki ***** válasza:
85%
Nem gáz.A Bükk sem lenne az,meg Vértes sem,meg a János vagy a Hármashatár hegy sem.
2021. dec. 30. 23:02
 16/16 SaJt01 ***** válasza:
56%

Az a gáz amikor megyünk Zebegény, Kis-maros között az erdei utakon, és messziről látni hogy befoglalta egy pár az utat, pokrócon mezítelenül épp egymásba vannak gabalyodva.

Nem is értem.

2022. jan. 11. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!