Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani akarok mert nem elégít ki a barátom. Akkor én vagyok a rossz ember ebben a kapcsolatban?
de tényleg, nyíltan megbeszéltétek? Bocs ha kétszer kérdezek rá, de sok pasi nem érti a lányok virágnyelvét és a "talán jó lenne ha" mondatokat, hanem a konkrét dolgok kellenek, azok is szimplán, háromszor megismételve.
"Sanyi, el akarok sülni, de te túl hamar elsülsz. Vagy nyaljál ki rendesen vagy vegyél egy vibrátort, de ezentúl csak akkor teheted be a farkadat, ha már én a csúcson vagyok"
Nem kell köntörfalazni, konkrét dolgok kellenek. Hidd el, nem fog ugrálni, nem fog mindennek elmondani, mert csak magát égetné le, hogy nem tud rendesen felizgatni.
És (bocs), de az a te bajod, hogy te minden téren kiszolgálod és utána panaszkodsz. Legyél kicsit tökösebb és nem kell meghunyászkodni.
Nem értem, hogy az ilyennek miért nem szóltok rögtön, hogy vagy másképp, vagy pá
Mi értelme az egésznek, ha nem elégít ki? KB. Az lenne a minimum egy kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!