Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hany eves volt a legfiatalabb anal szex partnered ?
Figyelt kérdés
2021. dec. 29. 22:57
12/26 anonim válasza:
Kb 13 éves voltam, már előtte is izgattam magam análisan, így már nagyon vártam az igazi anál szexet. Már 30 év felett vagyok és még most is nagyon szeretem a popó szexet.
15/26 A kérdező kommentje:
nem ertem hogy egy 13-14 eves miert akarna analozni? mit tud meg a szexrol es maris anal akarna ?
2021. dec. 30. 06:41
17/26 anonim válasza:
16 volt (akkor) saját bevallása szerint.
Nyilván személyit nem kértem tőle…
33/F (akkor)
20/26 érdeklődő35 válasza:
Akik 13,14 éveseel análoztak tudjáky hogy a partnerük miért ment bele, vagy miért akarta így? Fogamzásgátlás, kíváncsiság, stb, és végül tetszett is nekik?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!