Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyaláskedvelő pasik, melyik puncit szeretitek? (Csupasz, fazonos, vagy szőrös) Mi az oka, miért azt?
Nekem nagyon tetszik ha picit szőröske, de igazán jót nyalni a teljesen csupit lehet.
Én imádom a nyalást. Bekapom a puncit teljesen , és szeretem ha jó nyálas, és mindent lenyelek, ezért jobb a csupi.
Tetszeni nagyon tetszik viszont, ha picit szőröske.
Pontosan úgy ahogyan a 13 as Jani mondja.
Ugyanezt meg lehet csinálni a szőrössel is, csak az a baj, hogy szinte tuti biztos, hogy szőrszál fog menni a szánkba, és az egy kcsit illúzió romboló.
Meg kell állni, ki kell szedni, aztán a folytatás már nem ugyanaz, mintha folyamatosan gyaszatolhatja az ember.
Na meg a nő is kiesik a ritmusból.
Nagyon rossz, ha megmászol egy hegyet, már majdnem a csúcson vagy, és az utolsó fél méternél esel vissza.
15.
Nem tudom milyen korosztály vagy, 70-75 fölött már találsz olyat bőven.
Az én páromnak a nunija csupasz, a popsi luka viszont enyhén, picit szőrös.
Ez így nekem nagyon izgató.
Ő mondta, hogy borotváljam ki neki, de én nem akarom, mert így csodaszép, és izgató nekem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!