Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig bírnátok az első menetet ha előtte közel egy évig nem szexeltetek és a csaj gumi nélkül akarja csinálni megszakításos védekezéssel?
Figyelt kérdés
Kb.2021. dec. 29. 12:28
11/20 A kérdező kommentje:
Ez még tavasszal történt. Szerintem kb 2 percig bírtam, de nagyon kellett koncentrálni, meg kb hidegzuhany volt, hogy nem akart gumival szexelni szóval fejben folyamatosan azon paráztam bele ne élvezzek véletlenül.
2021. dec. 29. 13:34
12/20 anonim válasza:
Ha megszakításossal akarná akkor újabb egy évet várnék inkább mintsem kockáztassak. Ha tabival óvszer nélkül és 1 éve nem voltam nővel... hááááát a második-harmadik menet valószínűleg megfelelő hosszúságú lenne, de az első jó ha 2-3 percig tartana 😂
13/20 A kérdező kommentje:
Csak idővel elkezdte mondogatni, hogy neki nem elég két perc. Mégis mit várt? Elmondtam neki, hogy mióta nem voltam nővel.
2021. dec. 29. 14:43
14/20 anonim válasza:
#13 akkor szépen amíg felkészülsz a 2. menetre (ha nem voltál egy éve nővel nem túl nehéz) addig nyalsz és használod az ujjaid.
15/20 A kérdező kommentje:
Na ja, csak nem akarta hogy nyaljam. Inkább kielégített szájjal és ennyi volt….
2021. dec. 29. 14:57
16/20 A kérdező kommentje:
Ja ezt, hogy nem elég neki ennyi idő hónapokkal később mondta… mintha nem jöttem volna rá magamtól, hogy az együttlétünk nem sikerült jól
2021. dec. 29. 14:58
17/20 anonim válasza:
#15 hát akkor ezzel a csajjal a story is ennyi volt, aligha lesz folytatás hacsak nem fogtad meg (emberileg) nagyon a csajt.
18/20 A kérdező kommentje:
Utána még egyszer közel két hétre rá szexeltünk, de az se volt egy nagy eresztés. Emberileg megfogtam, csak nem adott több esélyt, hogy összecsiszolódjunk ( sajna a második alkalomnál ott volt bennem a stressz, a félresikerült első együttlét után és megint hamar elmentem. Két menet volt meg szopás, ennyi. ) Utána megmondta idővel, hogy csalódott bennem szex terén és nem akarja többet csinálni velem, mert számára ez rossz, meg amúgy is a nagy méretet szereti. Pár hónapra rá majdnem lefeküdtünk újra, de visszakozott (csók volt csak meg nadrágomba nyúlkálás részéről).
2021. dec. 29. 15:07
19/20 anonim válasza:
Gyorstuzelo pasinak, gyorstuzelo no kell
20/20 anonim válasza:
Amikor én voltam ilyen helyzetben, hogy a férfi 1,5 évig nem szexelt nővel, tudtam és ő nem akart gumizni, ahhoz képest jól bírta, de azért nem félóráig. Utána nyalt, ujjazott, izgattuk egymást elég hamar újra tettre készen állt, akkor már jóval tovább bírta. De előtte is beszélgettünk már, közben is, nem is értem mért jó, ha nincs megbeszélve semmi, mire jó a játszmázás?! Sose szerettem. És még pár napot együtt töltöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!