Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok?
Szex az első randin, vagy inkább több randi, ismerkedés, ott alvás egymásnál, és szex csak több alkalommal később?
N
Nálam az utóbbi jöhet szóba. :)
27/f
En is az utobbi tipus vagyok alapvetően. Persze ha nagyon igy hozna az elso randi, nem utasitanam el a szexet.
29f
Természetesen a második. Ha komoly kapcsolatra ismerkedünk, akkor muszáj megismerni egymást előtte. Ez pedig bizony több hétig is tarthat.
Mondjuk én már csak szex céljából ismerkedve se feküdnék le az első találkozón. Ott is legalább 1-2 alkalom kell, hogy lássan nem-e gázos az alak (mert hosszabb távra terveznék, nem egy éjszakára).
N
Mindkeppen a szex!!!!
Nekem eddig két randim végződött úgy, hogy nem lett szex belőle aznap.
Szörnyű kapcsolat volt mindkettő, szexuálisan és érzelmileg is, az egyikbe mai napig benne ragadtam sajnos....:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!