Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyiket választanátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Szex az első randin, vagy inkább több randi, ismerkedés, ott alvás egymásnál, és szex csak több alkalommal később?

N

2021. dec. 28. 21:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt mindkettő, mindkettőnek megvan a maga izgalma, most a másodikat választanám, épp romi hangulatom van.
2021. dec. 28. 21:45
 2/13 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%

Nálam az utóbbi jöhet szóba. :)

27/f

2021. dec. 28. 21:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

En is az utobbi tipus vagyok alapvetően. Persze ha nagyon igy hozna az elso randi, nem utasitanam el a szexet.

29f

2021. dec. 28. 21:51
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
Szex az első randin :) De kell hozzá a megfelelő partner, mondjuk egy tüzes, szenvedélyes lány, aki nem fél kiereszteni a hangját ;)
2021. dec. 28. 21:52
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
A màsodik
2021. dec. 28. 21:54
 6/13 anonim ***** válasza:
76%
A férfiak többsége biz' ha rajta múlna az elsőt választaná, a nők többsége meg a másodikat (ettől még pasiból is van aki több randit akar az ágyig, meg nő is aki nem fut felesleges köröket hanem egyből a főétellel akarna kezdeni).
2021. dec. 28. 22:03
 7/13 anonim ***** válasza:
Hangulattól függ. Plusz a másik nem kisugárzásától.
2021. dec. 28. 22:05
 8/13 anonim ***** válasza:

Természetesen a második. Ha komoly kapcsolatra ismerkedünk, akkor muszáj megismerni egymást előtte. Ez pedig bizony több hétig is tarthat.

Mondjuk én már csak szex céljából ismerkedve se feküdnék le az első találkozón. Ott is legalább 1-2 alkalom kell, hogy lássan nem-e gázos az alak (mert hosszabb távra terveznék, nem egy éjszakára).

N

2021. dec. 28. 22:23
 9/13 anonim ***** válasza:
A szexet választanám mert az is az ismerkedés része meg mert nekem is vannak igényeim
2021. dec. 28. 22:26
 10/13 anonim ***** válasza:

Mindkeppen a szex!!!!

Nekem eddig két randim végződött úgy, hogy nem lett szex belőle aznap.

Szörnyű kapcsolat volt mindkettő, szexuálisan és érzelmileg is, az egyikbe mai napig benne ragadtam sajnos....:(

2021. dec. 28. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!