Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire utal az, hogy jobban élvezek el, ha a barátnőmnek fáj?
Figyelt kérdés
Introvertált személyiség vagyok, nyugodt típusú ember. Szinte sosem kiabálok, nehezen lehet felidegesíteni.
A kapcsolatomban is kevés a vita, szeretem a párom és érzékeny ember vagyok.
Viszont gyakran előfordul, ha stresszelek, hogy nehezen megyek el. Nem is élvezem a szexet ilyenkor, főleg, ha minden nap van aktus.
Észrevettem, ha elkezdek durvább lenni, és észreveszem a páromon, hogy fáj neki, megjön az érzés és hamar el tudok menni, a semmiből szinte.
Tudja esetleg valaki, hogy ez mire vezethető vissza? Jelent valamit? Esetleg van rá szakkifejezés, fétis típusa esetleg?
27/f
2021. dec. 28. 20:44
1/6 anonim válasza:
caveman effektus, mikor vademberként viselkedsz, férfiasnak érzed magad.
2/6 anonim válasza:
Igen van rá kifejezés: frusztráció levezetésének hívják. Hirtelen "Janinak" nagymenőnek érzed magad, hogy basáskodhatsz, fájdalmat okozhatsz.
4/6 anonim válasza:
Szadizmus… a csajod mit szol ehhez?
6/6 anonim válasza:
Szerintem csak az új élmény hajt... az unalmas, ismétlődő szeretkezések után, már ha valami apró újdonság közbejön, az is nagy erővel bír.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!