Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lúzer vagyok, ha azért nem tudok lefeküdni a barátnőmmel, mert nincs pénzem óvszerre ?
Áh arra nincs pofám, hogy őt kérjem meg, hogy vegyen. Voltam diákmunkázni, de a szüleim "eltették" a pénzt, nehogy valami haszontalan dologra költsem. (úgy képzeljétek, hogy kértek a szerződésről másolatot, hogy mennyiért, mikor, mennyit dolgozok)
Tesóm van, de ő ingyenélő ki se mozdul itthonról, nem hogy tudjon kölcsönadni.
Arra mi a magyarázatuk, hogy te nem gazdälkodhatsz az általad megkeresett pénzzel? Oda akarják adni ha lediplomazol vagy mi a fene?
Gondolom így nem túl jó a kapcsolatotok, de ha kerek perec megmondod nekik hogy figyu X ideje van valakim, de felelősségteljesen akarok szexelni, kell pénz gumira akkor se adnak?
Beszéld meg a szüleiddel, hogy felelősségteljesen elmentél dolgozni, azért, hogy ilyen dolgokra ne nekik kelljen pénzt adniuk, hanem saját magad tudjál gondoskodni a biztonságos szexuális együttlétről.
Ha nem tudsz kiállni magadért egy ilyen témában, akkor lehet a szex is korai, bár a hozzászólások alapján nem feltétlen a legegyszerűbb esetek a szüleid.
Addig marad a petting, de emiatt ne csináljatok hülyeségeket, mert nem tudtok gumit venni.
Bár írtad, hogy a barátnődet nem szeretnéd megkérni, hogy fizessen bele, DE ez ugyanúgy az ő felelőssége is, neki is meg kell tanulja, hogy ez egy közös dolog. Én is mindig fizettem a felét, vagy egyszer én egyszer a partner vett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!