Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lúzer vagyok, ha azért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lúzer vagyok, ha azért nem tudok lefeküdni a barátnőmmel, mert nincs pénzem óvszerre ?

Figyelt kérdés
:/
2021. dec. 28. 15:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
No és mi van a lánnyal? Ő nem tud anyagilag valahogy besegíteni? Egy pár vagytok bakker. Oké én is aláírom hogy a férfi dolga az óvszer beszerzése és használata. De ismer téged, tudja hogy állsz anyagilag. Most ha kölcsönad neked, vagy összedobjátok a zsetont csak kijön már pár darabra való. Vele is beszélnék erről.
2021. dec. 28. 17:25
 12/19 anonim ***** válasza:
84%
"Apa, anya! Máris unokát szeretnétek, vagy adtok pénzt gumira?"
2021. dec. 28. 17:40
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Jóég, sajnállak a szüleid miatt. 16-tól lehet vállalni diákmunkát, próbálj meg keresni valamit a közeledben. A nagyobb boltok (Tesco, Aldi, Lidl etc) sokszor alkalmaznak diákmunkást, csak előbb be kell regisztrálnod egy diákmunka szervezethez. (Melódiák, Minddiák, Fürgediák stb) Próbálj meg keresni valamit. Esetleg testvéred nincs, akitől lehetne kérni?
2021. dec. 28. 18:01
 14/19 A kérdező kommentje:

Áh arra nincs pofám, hogy őt kérjem meg, hogy vegyen. Voltam diákmunkázni, de a szüleim "eltették" a pénzt, nehogy valami haszontalan dologra költsem. (úgy képzeljétek, hogy kértek a szerződésről másolatot, hogy mennyiért, mikor, mennyit dolgozok)

Tesóm van, de ő ingyenélő ki se mozdul itthonról, nem hogy tudjon kölcsönadni.

2021. dec. 28. 18:49
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Arra mi a magyarázatuk, hogy te nem gazdälkodhatsz az általad megkeresett pénzzel? Oda akarják adni ha lediplomazol vagy mi a fene?

Gondolom így nem túl jó a kapcsolatotok, de ha kerek perec megmondod nekik hogy figyu X ideje van valakim, de felelősségteljesen akarok szexelni, kell pénz gumira akkor se adnak?

2021. dec. 28. 20:03
 16/19 anonim válasza:
100%

Beszéld meg a szüleiddel, hogy felelősségteljesen elmentél dolgozni, azért, hogy ilyen dolgokra ne nekik kelljen pénzt adniuk, hanem saját magad tudjál gondoskodni a biztonságos szexuális együttlétről.

Ha nem tudsz kiállni magadért egy ilyen témában, akkor lehet a szex is korai, bár a hozzászólások alapján nem feltétlen a legegyszerűbb esetek a szüleid.

Addig marad a petting, de emiatt ne csináljatok hülyeségeket, mert nem tudtok gumit venni.

Bár írtad, hogy a barátnődet nem szeretnéd megkérni, hogy fizessen bele, DE ez ugyanúgy az ő felelőssége is, neki is meg kell tanulja, hogy ez egy közös dolog. Én is mindig fizettem a felét, vagy egyszer én egyszer a partner vett.

2021. dec. 28. 20:17
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Furának tartom, hogy minden pénzt elszednek amit kerestél... Szóval azért hagynak dolgozni, h ne kelljen zsebpénzt adni? Mind1, ha megint dolgozol esetleg megmondhatod a munkaadónak, h ne írjon mindent bele a szerződésbe amit a szüleid megkapnak és az összeg egy részét tartsd meg. Másrészt meg ha ennyi az akadálya szívesen küldök egy nagy doboz jóféle gumit vmi csomagautomatába neked a környéken. :))
2021. dec. 28. 21:28
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy abban biztos vagyok, hogy ilyet nem tehetnek a szüleid. Vannak ezek az ingyen hívható ifjúsági tanácsadó telefonok, esetleg ott próbáld meg kitudakozni, hogy mit lehet ilyenkor tenni.
2021. dec. 28. 21:43
 19/19 anonim ***** válasza:
12-es válasz nagyon jó! 😅
2021. dec. 29. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!