Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy a nálam idősebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a nálam idősebb nők jönnek be?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, egészen 14 éves korom óta a harmincas negyvenes nők jönnek be. Ez normális?

2021. dec. 28. 14:21
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
85%
hát nem tudom, érdekes és elgondolkodtató, de ha egy férfi válogathat a nők közül, akkor mindig a fiatal lányokat választja.
2021. dec. 28. 16:18
 12/32 anonim ***** válasza:
76%
9 vagyok. Szerintem ha egy fiú tini korában nem él egy ilyen lehetőséggel akkor utána itt fog irogatni ropogós lánykákról, meg termékenységről.
2021. dec. 28. 16:22
 13/32 anonim ***** válasza:
77%

tini koromban a kutyának sem kellettem

utána fiús egyetemre jártam, nem volt semmi, 21 éves koromban voltam elöször nővel

23-24 évesen már voltam 40+ feletti nőkkel, akkor azt hittem hogy milyen menő vagyok, de elegednő élettapasztalat után kijelenthetem, ami egyébként is teljesen nyilvánvaló, azaz hogy idősebb nőkkel lenni egy megalkuvás. Mivel midnenki a fiatal lányokat akarja, mint ahogy a nők is a jó pasikat akarják.

2021. dec. 28. 16:25
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

"30 éves nem termékeny vagy mi? :D"

de igen

de amikorra a 21 éves kérdezőnk készen fog állni a családalapításra, már fele-fele az esélye, hogy élete párja már nem lesz termékeny

2021. dec. 28. 17:38
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

de egyébként kérdező, ne foglalkozz vele. a férfiak nagy többségének a fiatalabb nők jönnek be, de valakinek meg az idősebbek. valakinek meg a férfiak.

csak legyél tisztában a realitásokkal, hogy így nehezebb lesz tartós párkapcsolatot találni, vagy majd gyereket vállalni, stb.

2021. dec. 28. 17:39
 16/32 anonim ***** válasza:
59%

na erről beszélek!

egyébként nem az a probléma hogy 30 felett mennyire termékeny, hanem általában a a probléma, hogy 30 felett próbálkoznak első gyerekért, ami elég problémás szokott lenni.

2021. dec. 28. 17:40
 17/32 anonim ***** válasza:
89%

Mit kell ezen problénázni?

Vannak akik nem is akarnak soha gyereket. Vagy örökbefogad, stb..

2021. dec. 28. 19:59
 18/32 anonim ***** válasza:
36%

"Normális" mert divat lett! Nekünk 59 nem jutott eszünkbe(nem mondom, hogy nem volt rá példa, de nem kérdezgettük naponta 20x.) a haverunk anyjának a megk@rása. Jó volt a saját korosztály. Vegyél el feleségül egy 40-est.

Valószínű önbizalomhiányos vagy és tőle várod a "tanítást"...

Üdv.

2022. jan. 10. 13:41
 19/32 kisördög1 ***** válasza:
83%
Teljesen normális, nekem is mindig az érettebbek jöttek be, igaz nem vertem nagydobra és nem is kérdezgettem hogy ez normális-e!
2022. jan. 10. 13:53
 20/32 anonim ***** válasza:
92%
Most nagyon ge@i leszek,tudom. De segíteni szeretnék neked. Én 33 éves vagyok és minden korosztály izgatott de nyilván az idősebb,egy kicsit jobban...aztán az élet összehozott egy kis tündérrel aki 6 évvel idősebb nálam, boldogságos házasságom van azóta is 1 dolgot leszámítva...nem tüzes,szexuális igénye sokkal kevesebb mint nekem,ilyesmi...és nem beszélve arról amikor ő fáradt és ezt nap mint nap végig kell nézned, te is öregszel mellette 2-3 évet lelkileg. Boldogok vagyunk, nem veszekszünk, irigylésre méltó a házasságunk ,de az egyik legfontosabb dolog mégsem működik. Szóval én azt mondom,hogy alkalmilag oké,de hosszútávon szerintem ne csináld.
2022. jan. 28. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!