Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a nálam idősebb nők jönnek be?
tini koromban a kutyának sem kellettem
utána fiús egyetemre jártam, nem volt semmi, 21 éves koromban voltam elöször nővel
23-24 évesen már voltam 40+ feletti nőkkel, akkor azt hittem hogy milyen menő vagyok, de elegednő élettapasztalat után kijelenthetem, ami egyébként is teljesen nyilvánvaló, azaz hogy idősebb nőkkel lenni egy megalkuvás. Mivel midnenki a fiatal lányokat akarja, mint ahogy a nők is a jó pasikat akarják.
"30 éves nem termékeny vagy mi? :D"
de igen
de amikorra a 21 éves kérdezőnk készen fog állni a családalapításra, már fele-fele az esélye, hogy élete párja már nem lesz termékeny
de egyébként kérdező, ne foglalkozz vele. a férfiak nagy többségének a fiatalabb nők jönnek be, de valakinek meg az idősebbek. valakinek meg a férfiak.
csak legyél tisztában a realitásokkal, hogy így nehezebb lesz tartós párkapcsolatot találni, vagy majd gyereket vállalni, stb.
na erről beszélek!
egyébként nem az a probléma hogy 30 felett mennyire termékeny, hanem általában a a probléma, hogy 30 felett próbálkoznak első gyerekért, ami elég problémás szokott lenni.
Mit kell ezen problénázni?
Vannak akik nem is akarnak soha gyereket. Vagy örökbefogad, stb..
"Normális" mert divat lett! Nekünk 59 nem jutott eszünkbe(nem mondom, hogy nem volt rá példa, de nem kérdezgettük naponta 20x.) a haverunk anyjának a megk@rása. Jó volt a saját korosztály. Vegyél el feleségül egy 40-est.
Valószínű önbizalomhiányos vagy és tőle várod a "tanítást"...
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!