Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is izgató amikor a csaja tanga bikiniben van a strandon?
Alapvetően teljesen mindegy milyen fürdőruhában vagy ruhában van a barátnő. A legtöbb férfias férfi élvezi, ha más pasik irigykednek a nője miatt. Viszont, aki nem egy alfa hím, az felejtse el mindezt! Hiszen egy nőt nem csak meghódítani kell tudni, hanem ami sokkal nehezebb, megtartani. Azok a nők, akik odateszik magukat, szeretnek a középpontban lenni. Ennek eredménye a sok nyálcsorgató és nem kevés alfahím típusú férfi, aki be is próbálkozik. Aki nem képes hatni a nőjére, de még inkább a konkurens pasikra, alul maradhat a végén.
Nekem is volt nem egy dögös barátnőm. Mondhatom, eléggé dolgos velük élni. Kellemes, élvezetes, ám vannak pillanatok, amikor nem szeretem, ha a toppon van a párom. Bőven elég, ha néha odateszi magát. Az állandó alfahím szerep kimerítő lelkileg.
Felségem egy valódi latin nő. Dögös, tüzes, stílusos és mindez mellett kedves, udvarias, humoros, kultúrát, nagyon okos orvos doktornő. Amikor strandon megbámulják, beszolnak neki, akkor csupán a húst látják benne, ami nagyon komoly bunkóságról tanúskodik. Ha valaki stílusosan fejti ki a pozitív véleményét azt értékeli, de csak egy bizonyos határig. Jómagam nem vagyok féltékeny típus. Utóbbiakra nem haragszom, azt nejem is könnyen kezeli, ám a bunkóktól a falra tudnék mászni. (kétszer volt komolyabb összetűzésem ilyen tahókkal. Szerencsére mindkét estben alulmaradtak, köszönhető harcművészeti tudásomnak és katonai testőrségi múltamnak)
Az inaktív nyálcsorgató bámészkodóknak viszont élvezem a látványát! Akár az utcán, akár egy strandon. 😏🤪🤣
"Az állandó alfahím szerep kimerítő lelkileg."
Hát igen nehéz is lehet egész nap pózőrködni... akkor mit mondjak én a 30 év harcművészeti tapasztalatommal, 6 diplomámmal és elit egyetemen szerzett doktorimmal, a havi 2 milliós nettó fizetésemmel úgy, hogy semennyire nem pózőrködöm, nem alfahímeskedem, csak egyszerűen normális vagyok? Érdekes nekem nem volt egy konfliktusom se nő miatt (sem), pedig az én feleségem is nagyon csinos... 😅😅
Ha ebből csak egy igaz lenne, már nem reagálnál egy anonim oldalon retardált kommentekre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!