Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzem a barátomat,kinyalni nem akar.Keressek mást?
Figyelt kérdés
2021. dec. 27. 16:35
2/11 anonim válasza:
Ha nem akarsz kielégületlen lenni akkor mindenképp keress !
3/11 anonim válasza:
Nem illetek össze. Ráadásul ha nem akar kinyalni, te pedig akarnád, akkor kb csak a szakítás marad.
N
6/11 anonim válasza:
Nekem ez külön-külön szakító ok, de egyben pláne.
7/11 anonim válasza:
A hülyegyereknek örülnie kéne hogy kap puncit a csökött farkára, a tenyerén kellene hogy hordozzon, az hogy rendesen kinyal a minimum kellene hogy legyen. Így nem érdemes erőltetni a dolgot.
8/11 anonim válasza:
gondolom valami kis taknyos 10-20éves na épp ezért 18éves lány létemre csak 30-55ig keresek partnert
szerintem keres mást nem érdemel meg téged senkit a pasid inkább recskázon otthon !
9/11 anonim válasza:
Ha nem akar neked örömet okozni, akkor igen. Keress mást.
10/11 anonim válasza:
Én is ugyanilyen helyzetben voltam. Egy érettebb pasira van szükséged pl: 30-asra, aki tudja, hogy miként vigyen fel a csúcsra téged! 🙂 Hidd el tapasztalat! Itt is taláhatsz normális pasit! Sok sikert! 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!