Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 12,5 cm-es pénisz átlagos vagy inkább kicsi?
14 körül van az átlag. Ahhoz képest kissebb. Viszont szerintem még nem kifejezetten kicsi kategória. Az nálam 12 alatt van.
Magyarul ez az átlagnál kisebb, de nem picike kategória szerintem. Ezzel még simán lehet jó a szex.
Nem tudom. Én a csajaimtól akikkal voltam soha sem kérdeztem hogy kicsi e vagy sem. Csak amikor kívántam a szexet akkor a kezébe adtam vagy a szájába és örömmel tette magába. Ha normál szex lett, nem csak én kaptam, akkor el is élvezett mind. Így azt hiszem lényegtelen hogy a többiekhez képest mekkora. A lényeg hogy én és az aktuális nő élvezze az aktust.
És ebben a méretem csak egy hozzávaló. De nem az egyetlen.
8as vagyok megint.
Lehet, de van keze anpalinak, szája, nyelve. Közben tud simán plusz ingert adni. Neked megfelelően diktálni tempót, erőt amivel oda nyomja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!