Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek inkább az olasz vagy brit stílusú szabászat vagy öltönyök jönnek be jobban? Melyik vonzóbb?

De ha nem érdekel ennyire, akkor angolul is be lehet írni a Google képkeresőbe is, hogy "Italian" vagy "English/British suit"

Istenem, megnéztem ezt a videót, hátha tanulok, de nem értem ha bemutatnak 2 fajtát, mi a szarért nem tudnak kitenni róluk pár képet? Esetleg egymás mellett megjeleníteni őket? Hiába csesztem el az életemből 10 percet, mindig nem tudom elképzelni vizuálisan, hogy mi a különbség.
Tetszik a karakteres váll, de az angol amyagok, amiket mutogattak, azok szörnyűek.
Amiket 'Harvey' hordott a Suits c sorozatban, nekem nagyon bejöttek. Nagyon jó stílusa volt. Nem tudom az melyik fajta, de baromi szexi volt.
Plusz én szeretem, ha valami jópofa anyagból készülnek az öltönyök, nem csak fekete létezik a világon.
A Suitsban többnyire angol szabászat jelenik meg

Pl amit a videó készítője is visel tipikus olasz.
A firenzei Pitti Uomo-n is nagyrészt olasz öltönyök vannak

A 365 nap c filmben is olaszok vannak, sok öltönyös jelenet. A képen látható pl nekem tetszik. Az anyag is, hogy van benne egy kis minta, de ízléses.
Szóval szerintem a nőknek totál mindegy milyen szabású, legyen méretben megfelelő (ahogy szoktam látni, ez a leggyakoribb probléma), legyen az anyaga és mintája ízléses és kész. Most az hogy a gomb 3cm rel feljebb van vagy kicsit nagyobb a válltömés, szerintem nekünk rohadt mindegy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!