Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Alkalmi kapcsolatnál kérnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalmi kapcsolatnál kérnétek pénzt?

Figyelt kérdés
Ti alkalmi kapcsolatnál/barátság extrákkal kérnétek pénzt sexért cserébe? Ha nem, akkor egyedül csak erkölcsiségből nem tennétek meg?

2021. dec. 27. 13:30
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

Pénzt a prosti kér.

Alkalmi, vagy hosszabb távú kapcsolatnál is.

2021. dec. 27. 13:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Lol. Dehogy kérnék pénzt a szexért. Nem vagyok prosti.

Ha szükségem van mondjuk pénzre, mert szar helyzetbe kerültem, akkor igen, lehet hogy kérnék kölcsön, de nem a szexért cserébe:D

Ha meg barátok vagytok, akkor főleg nem értem. Akkor lehetsz önzetlen nem? Miért akarnál pénzt kérni egy baráttól?

És mi az hogy csak az erkölcs miatt nem tenném? Mi az hogy csak?:D vannak elveim, igen. Nem prostituált vagyok, nem kérek pénzt dugásért. Nem alázom meg magamat így. Ha neked ez csak erkölcs, akkor legyen az.

2021. dec. 27. 13:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Sose kertem N
2021. dec. 27. 13:41
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Ingyen akarnak a jó nők. Nem hiába bevirít bolondos 45os kar szárazon

24f

Testépítő

2021. dec. 27. 13:47
 5/10 anonim ***** válasza:
52%
Volt hogy szopásért már kértem, 18 évesen
2021. dec. 27. 13:48
 6/10 anonim ***** válasza:
28%
Én férfi létemre sose kértem pénzt.
2021. dec. 27. 13:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Az útiköltségét kifizettem a kisasszonynak. Ennél nagyobb összeg mindkettőnk részére kellemetlen lett volna.
2021. dec. 27. 14:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Èn amimor ilyen kapcsolatot kerestem , az kölcsönössègen alakul. Neki is jó nekem is jó. Ha ő pènzt kèrne èrte , ès rààllnèk , màs lenne a hozzààllàsom. Akkor keveset foglalkoznèk a lelkèvel , ès csak magamra fókuszàlnèk..
2021. dec. 27. 17:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha prosti vagy kérj.
2021. dec. 27. 18:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Volt aki kért egy tizest egy éjszakára. Nekem megérte és nagyon jó volt. Aztán utána mondta h mehetek gyakrabban is de nem kér már pénzt. Még 2x találkoztunk aztán sajnos szem elől tévesztettük egymást.
2022. jan. 4. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!