Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mostanában tényleg ilyen gyakori fétis?
Figyelt kérdés
Sok lánytól hallottam, hogy találkoztak már olyan sráccal akit izgatott ha kicsinek tartották a farkát és különböző módokon megalázóan viselkednek vele a mérete miatt. Még akkor is ha egyáltalán nem kicsi neki.
Szóval tényleg ilyen gyakori, ti is találkoztatok ilyennel?
2021. dec. 26. 14:48
1/9 anonim válasza:
Én egy ilyen férfi vagyok. Szeretem ha megalàznak a méretem miatt.
Cuckold vàgyaim is vannak, de a pàrom nem partner az utóbbiban.
2/9 anonim válasza:
Biztos vannak ilyen srácok, de én egészséges szexuális kultúrával rendelkező férfiakkal voltam eddig. Akik tudták, hogy mire képesek, és nem vágytak ilyen papucskodásra. Elég hülyén vennék ki magát, ha pl a jelenlegi párom 17 centijével azt várná, hogy alázzam, hogy milyen kicsi.
3/9 anonim válasza:
Sose találkoztam ilyennel és remélem soha nem is fogok.
4/9 anonim válasza:
Igen de leginkább a sikertelen pasiknál gyakori ez.
Így élik ki a kissebségi komplexusukat.
5/9 anonim válasza:
1-es, te elég messze vagy a férfi fogalmától xD
6/9 anonim válasza:
Nekem vannak ilyen vágyaim, de sose alázzák a péniszem, mindig inkább dicsérik. Pedig 15-16 cm nem oylan hosszú, viszont vastag. Bár találkoztam már olyan csajjal aki azt mondta hogy rövid, kép alapján. Ez felizgatott.
7/9 anonim válasza:
6oska, lehet azért, mert a méreted, amit leírtál, minden, csak nem kicsi?
8/9 anonim válasza:
Engem is izgatna, de nem is kicsi, de a metéltséggel is leszólhatna egy nő:)
9/9 anonim válasza:
tuti valami felsőbbrendűség érzésének keltése van a háttérben, és persze a nőnek ruhában kellene lennie közben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!