Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti undorodtok a saját...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti undorodtok a saját spermátoktól? Ti ezt gusztustalannak tartjátok?

Figyelt kérdés

Fiatalabb koromban még el tudtam lőni az arcomig/számig és akkor megszoktam... Most pedig szívesen csókolózok azután a lánnyal, miután a szájába élveztem, vagy nyalom ki úgy, hogy rá/beleéveztem.

28F

2021. dec. 26. 12:15
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Nem tartom annak
2021. dec. 26. 12:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de nem is szeretem. Letörlöm zsepivel és kész.
2021. dec. 26. 12:24
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

Nem, nem unforodok a saját spermámtól. Simán megcsókolom a nejem, mikor a szájába élvezek. A testéről is lenyalom, vagy éppen a puncijából, ha úgy sikerül.

A sajátomat nem tartom gusztustalannak.

2021. dec. 26. 12:28
 4/10 anonim ***** válasza:
59%

Nem gusztustalan. Egy nő több pasis szexben másétól sem undorodom.

Landolt már rajtam más spermája, illetve teleélvezett puncit is dugtam már.

Nyilván minden pasi igényes és egészséges volt.

F36

2021. dec. 26. 12:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom annak, általában az arcomig élvezek el és tele lesz az arcom spermával.
2021. dec. 26. 12:39
 6/10 anonim ***** válasza:
64%
Nem,egyáltalán,hármas alkalmával a másétól sem,bár igaz,hogy kell hozzá megfelelő izgalmi állapot
2021. dec. 26. 12:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Saját véremtől sem ha pl vérzik az orrom vagy a taknyomtól se ha náthás vagyok. 😁

Nem értem azokat se akiket orál közben zavar ha a lány csókolni "jön fel". Lényegében az ilyen magától undorodik

2021. dec. 26. 12:57
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Egyáltalán nem, sőt meg is kóstoltam, és nincs is rossz íze... De csajról mégsem nyalom le a saját spermam, mert nem kívánom, és a másik, hogy félek, hogy melegnek néznének.
2021. dec. 26. 14:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem,simán megcsókolom,vagy ki is nyaltam már a barátnőmből.
2021. dec. 26. 20:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem undorodok a saját spermámtól. Kóstoltam már párszor. A spermás csókban is benne lennék.
2021. dec. 26. 23:43

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!