Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha randizgattok vagy kavartok valakivel és kiderülne, hogy van prosztatavibrátora, mit szólnátok hozzá?
Most el képzeltem ahogy ülsz az első randin egy kávézóban és be nyögöd. Józsi vagyok, szeretem a kutyákat és a bicajt, ja és van egy prosztatavibrátorom is🤣🤣🤣🤣
Majd ha szex előtt vagytok mondhatod. Szerinted a nők jelentős részének nincs vibrátora vagy hasonló? Még nekem is van kettő jàtékszerem
8# Jól írta, amit kedves kérdező helyeseltél is. Idővel fel lehet hozni a témát, de ehhez már jó pár randi és együttlét szükséges.
Viszont, a helyedben nem várnék, hogy magától jöjjön rá, vagyis véletlenül lássa meg a fiókodban. (eleve, miért nyúlkálna a fiókodban? Nejem sem nyúl bele az én fiókjaimba, ha mégis általában szól előtte. Én sem matatok az ő szekrényeibe. Nem titkos, de a privátszféra így kívánja.)
Biszex férfiként mondom, néhány intim témájú beszélgetés után rá lehet érezni, mikor, mit lehet felhozni. Nekem is vannak intim igényeim, így ismerkedéseknél próbáltam abba az irányba (is) terelni a szót, hogy előtudjak hozakodni egyes kérdésekkel, felvetésekkel. Ez van, akinél működik, van akinél nem. Ha prűd a másik fél, akkor nem is kell tovább mennem, tudom, nem hozzám való. Akinél érzem a nyitottságot, felhozom a dolgokat. Kaptam már nemleges válaszokat, de javarészt jók a megérzéseim és érdeklődőkre, hasonszőrűekre találtam. Második nejemnél annyira, hogy őt később muszáj volt feleségül vennem. (nagyon passzoltak a perverzióink!)
Jobbat nem tudok tanácsolni, rá kell érezned, mikor vezetheted a beszélgetést a számodra fontos irányba és hozhatod fel a dolgot. De ilyen témát, mint a prosztataszex, prosztatasegédeszköz meglehet, puszta beszélgetés után még nem tenném, ehhez nem ártana némi nemi együttlét is.
(nálunk a felcsatolható is játszik (mindkettőnknek), több dildó, maszturbátor, de van prosztatavibrátor is. Utóbbiból hármat is vettem, mire megtaláltam a megfelelőt. Sajnálatosan, ami igazán hatásos lett annak húzás az ára, 40e körül van. Távirányítós, de appal még jobb!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!