Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok. Melyikkel lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Melyikkel lehet titeket jobban bevonzani?

Figyelt kérdés

2021. dec. 25. 20:46
A kérdező szavazást indított:
5000 eurós számítógép játszásra
BMW E46 az is 5000 eurós
32 szavazat
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
97%
Azzal ha normális vagy.
2021. dec. 25. 20:49
 2/25 anonim ***** válasza:
34%

Imádom az E46-ot. Mondjuk jó ha nem valami dzakadt rozsdakupac. De imádom őket. Vagy nagyon vagány a pasi vagy valami sittes nem napon barnult putris alak. Kb ez a 2 van aki ilyenbe ül:D nyilván az előbbi bejönne. Főleg ha jól is vezet.

Egy számítógép nem annyira hoz lázba, plusz azt úgysem látom, hisz otthon van. Meg nem túl szimpi ha valaki játszik a gépen. Nekem kicsit gyerekes.

2021. dec. 25. 20:49
 3/25 anonim ***** válasza:
85%
Haver 2 miliós BMW-vel kb. a putrisoron vonzod be a nőket, de szóljon ám belőle rendesen a mulatós zene 😂 Ettől még az #1-esnek van igaza, attól függ milyen nőket akarsz... Normális nő attól sem fog önmagában hasra esni ha 35 milkás X6-osod van, max. a golddiggerek bugyija nedvesedik a pénztől.
2021. dec. 25. 21:10
 4/25 anonim ***** válasza:
93%
főleg itthon az e46-ok 80%-a dízelcsühögő húszdé, na az tényleg nagyon vonzhatja a nőket. :D :D :D
2021. dec. 25. 21:20
 5/25 anonim válasza:
94%
RTX 3090-et vettem 😭,de legalább az a ray tracing kárpótol.
2021. dec. 25. 21:25
 6/25 anonim ***** válasza:
21%

Ha olyan szar kocsi és nem vagytok irigyek, minek pontoztok le hm?:))

Volt egy exem, akinek E36-ja volt és nagyon szép, jó állapotú autó volt erős motorral. Rohadt menő volt és külön tetszett, hogy nem valami új szarral megy. #2

2021. dec. 25. 21:35
 7/25 anonim ***** válasza:
Azzal ha normális
2021. dec. 25. 21:40
 8/25 anonim ***** válasza:
Blaser R8
2021. dec. 25. 22:34
 9/25 anonim ***** válasza:

Nálam kettéváliik az autó választás, és a csajozás.

5000 euróból tudok olyan kocsit is venni, aminek a szerízelése jóval kedvezőbb a BMW-nél. Én pl 5700 euróért vettem 4 éve egy civicet, amibe belepirítottam 160 ezer kilométert, és inkább utazásra, élménygyűjtésre költöttem a pénzemet, mint alkatrészre.

Az első évben két nővel volt rövidebb kapcsolatom, aztán a harmadiik nővel annyira jól alakult, hogy 1 hónapja a feleségem.

Mindhárom alkalom, amikor megismeriedtem velük, olyan helyzetben történt, ahol nem volt előtérben, az, hogy milyen autóm van.

Tök lényegtelen volt, hogy pontosan mire költök el 5000 eurót

Valószínűleg ha gamer gépre költöttem volna, és azzal baszakodtam volna otthon, ahelyett, hogy az offline világban élek, akkor kevésbé lett volna rendben a nemi életem ebben a 4 évben is.

Szóval szerintem nincs összefüggés.

Ha rendben vagy önmagaddal, van némi humorod, tudsz figyelni a nőkre, akkor tudsz csajozni.

Ha nem vagy tök gyerekes, képes vagy utána is udvarolni, bókolni figyelmesnek maradni, vannak céojaid az életben, akkor meg is tudod tartani hosszú távon is a párod.

F51

2021. dec. 25. 23:24
 10/25 anonim ***** válasza:
Meséld már el miért lennénk irigyek egy 46-ra, hatoska?
2021. dec. 25. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!