Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tudnátok segíteni abban,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok segíteni abban, hogyan tudnék szex közben könnyebben elmenni? F

Figyelt kérdés

Nagyon sokáig birom a szexet lankadás nélkül (akár 1-2 óráig is), viszont hagyományos úton punciban csak nagyon ritkán tudok elmenni, legtöbbször közösen kézzel a párommal sikerül eljutni a csúcsra. Van esetleg valami tippetek, amivel érzékenyebb lehet a farkam? Hosszabb ideig nem éltem szexuális életet, most újra lett partnerem, kíváncsi lennék azokra, hogy akik hasonló helyzetben voltak, hogyan sikerült megoldást találniuk erre a problémára. Sikosító használata segíthet? Vagy csak előbb-utóbb magától átfordul a dolog? Köszi előre is.

28/F

2021. dec. 25. 14:05
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ne masztizz. Tartsatok egy kis szünetet is. Aztán előjáték alkalmával se nyúljon a farkadhozbkézzel egy pár alkalomig.

Pár hét maszti nélküli szünet alatt talén ki leszel.éhezve annyira hogy punciban is sikerül elmenni.

2021. dec. 25. 14:11
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok, csak annyi a különbség köztünk hogy a párom élvezi és én is a késői elvezesemet. Amíg én egyszer élvezek el ő többször, és ez így Tök jó mindkettőnknek.
2021. dec. 26. 04:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!