Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Próbafülkés kalandok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbafülkés kalandok?

Figyelt kérdés

Jövő héten elkísér a pasim vásárolgatni, és szeretnék egy kicsit játszadozni vele. Ha volt már próbafülkés kalandotok, milyen volt? Nem buktatok le? Hogy történt?

Előre is köszönöm a válaszokat! L

2021. dec. 24. 15:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%

Előre kinéztem egy olyan boltot, ahol a próbafülke elég nagy és zarható ajtós.

Megy egy olyat, ahol a függöny elég jó hozzá.

Nem buktunk le, de arra számíts, hogy orgaznusod nem lesz, mert arra tuti felfigyelnek.

Szoptam és megdugott.

28N

2021. dec. 24. 15:59
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
azok amilyen mocskosak, nem sok kedvem van N
2021. dec. 24. 16:06
 3/14 anonim ***** válasza:
49%
Ismerős csajszit elkisértem vásárolni. Nem az én csajom volt. Amikor félig levetközött, a függöny mellett benyúlva jól letapiztam!
2021. dec. 24. 16:10
 4/14 anonim ***** válasza:
60%
"Ismerősöm ismerőse" egyszer nem éppen tisztaeszű állapotában wc-nek hitte, és ott végezte el a dolgát. Ennél nagyobb próbafülkés kalandot én nem ismerek.
2021. dec. 24. 16:17
 5/14 anonim ***** válasza:
32%
Tesómmal és a csajával vásároltunk, a lány nadrágot próbált és hívta az öcsit. Aki közben szintén bement egy próbafülkébe.. Szóltam neki, hogy mi van, oké nem baj, csak nézzem meg hogy hátul hogy áll rajta. Kurwa jól állt rajta, így nekem is mindjárt felállt. Észrevette, mosolygott, rányúlt, bekapta, lenyelte. Otthon mindent elmondtam öcsinek. A következő házibulin partiba baxtuk a kis lotyót vagy öten, másnap szintén egész nap itattuk és kúrtuk, szerintem valami video is készült közben. Hétfő reggel kirúgta. Minden nő faxopó cafka..
2021. dec. 24. 16:35
 6/14 anonim ***** válasza:
67%
Ismerősöm ismerősének az ismerősével egyszer .... áh, most nem vagyok elég kreatív ehhez.
2021. dec. 24. 16:44
 7/14 anonim ***** válasza:
40%
Volt barátnőmék melóhelyére, bejárt egy perverz, aki folyamatosan a tükörre verte.
2021. dec. 24. 16:45
 8/14 anonim ***** válasza:
67%

5

Én is leszoptam már a pasim tesóját, jó nem próbafülkében, de amúgy többször is. Szomszéd fiút is. Imádok szopni. Na és?

20L

2021. dec. 24. 16:50
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen szoptam
2021. dec. 24. 16:59
 10/14 anonim ***** válasza:
87%
#5 te szidod a csajt ugyan azért amit te is megtettél a tesódal. te még rosszabb is vagy mint a csaj, ő pár éve ismerte, te meg vele nőttél fel
2021. dec. 24. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!