Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baj ha fiú létemre csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha fiú létemre csak kapcsolatban akarok szexelni?

Figyelt kérdés

Kicsit kellemetlenül érzem magam mert tudom sokan kalandoznak, bele mennek mindenbe. De én nem vágyom erre, nem az én világom. Meg szerintem kicsit undorító dolog fűvel fával mert a szex nem ezért van.

Legszívesebben egy lánnyal szexeltem volna egész életemben.

Az a normális ha valakinek 10-20 partnere lesz házasságig?

2021. dec. 23. 22:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
10-es. Köszönöm. Nincs párom. Sajnos a volt párom nem így vélekedett erről.
2021. dec. 24. 23:21
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Ilyenkor mindig azon töröm a fejem, hogy lehet valaki testi kapcsolat nélkül őrülten szerelmes. Az is fontos része a kapcsolatnak. Nekem komolytalan, amikor egy pasi ezzel a szöveggel akar hódítani.
2021. dec. 24. 23:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát ezt szomorúan olvasom 11. :( De biztos jönni fog olyan, aki ezt értékeli, és ő maga is ilyen! :)
2021. dec. 25. 01:39
 14/14 anonim ***** válasza:
10-es voltam.
2021. dec. 25. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!