Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted ha egy idősebb férfi megnézte egy lány fenekét már többször, akkor vonzónak tartja őt?
Valószínűleg. (Olyan miért ne alapon...)
Viszont, ha áruházban történt, akkor meg lehet, hogy csak a kontaktlencsét kereste az újévi lencse helyett... :,D
Idősebb 20 évvel? Pfff... Itt a gyk-n a 45 éves fszi is idősnek számít, hiába durrant oda bármelyik vasalt hajú kiscsirkének, hogy a plafonról kell leszedni utána. XD
Ne hari kérdező, de elég hülye kérdések ezek. Egy 50-es férfi, aki nincs leharcolva még simán potens, és kívánja a nőket. A nőkre jellemző, hogy 40 évesen beleanyukásodnak a házasságba, és apucitól megvonják a szexet. Monnyuk, ők is rázoomolnak a pakettra, amikor szembe jön velük egy kigyúrt fiatal srác a plázában.
8:
Latom erzekenyen erint ez a tema :D De nem oregeztem le senkit, csak azt mondtam hogy idosebb nalam 20 evvel. Most ezt hogy mondjam maskepp? Egyebkent meg 19 vagyok, hozzam kepest egy 40 koruli idosebbnek szamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!