Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arról van szó, hogy... hol is kezdjem :)

Talán mondhatom, hogy átlagos 32 éves férfi vagyok. Az átlagnál talán kedvesebb és visszafogottabb is. Kívülről nagyjából ennyi látszik.

Valójában az a helyzetet hogy lényegében erőm teljében vagyok minden szempontból. 1-2 naponta igényelném a szexet is. Ugye dolgoznak azok a fránya hormonok. Normál esetben nem is lenne ezzel gond. Van feleségem, annó naponta akár többször is... Viszont történt valami, nagyjából másfél éve. Azóta egyre rosszabb a helyzet. Fáj neki a közösülés és olyan gyógyszert kap ami teljesen leállítja a hormonműködését. Ő köszöni szépen jól elvan szex nélkül, nem is érti mi a bajom. Mintha kicserélték volna. Sajnos pedig a gyógyszert szedni kell mert rosszabb lesz az állapota. Innentől kezdve megszűnt a szexuális életünk. Havi 1 az már jónak mondható. Az is akkor van amikor már kiborulok és elkezdek panaszkodni. Ez így gáz. Szóval van erre valami megoldás?

2021. dec. 23. 09:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%
9sel értek egyet. Egyre biztosabban látom, hallom, olvasom és tapasztalom azt hogy a férfiak jelentős részében minimális empátia, türelem és megértés sincs. Egész egyszerűen önzőek kizárólag a saját élvezkedésük van a szemük előtt. Itt egy sérült nőről beszélünk aki kihordta a gyerekét a sajat teste kárára. Tehát nem egy prűd nővel vagy egy hisztissel aki kéreti magát. Ezzel szemben neki az a legnagyobb gond hányszor lőhet célba míg a partner fogat összeszorítva kibírja az aktust. Hányinger.
2021. dec. 23. 13:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Felcsatolható műpénisz? Akkor ott van a guminő asszonyka képével a fején. Kb annyira lenne ott fejben a guminő is, mint az igazi.
2021. dec. 23. 13:47
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

"Szóval vagy alkesz leszek vagy valami hasonló :D"

Kedves nők! Akik az alkoholizmus okát keresitek, íme hova vezet az amikor nincs szex. Az ember vagy félrelép, vagy alkesz lesz.

2021. dec. 25. 12:15
 14/15 anonim ***** válasza:
39%

2# Ez nem is kiborulás. Ja, hát az embernek lehessenek már igényei. Csoki, film, szex... Miért vonnánk meg magunktól ezeket a kicsi örömöket ebben a rövidke életben? Sosem értettem...

Egyszer élünk b.ssza meg.

2021. dec. 25. 12:17
 15/15 A kérdező kommentje:

Na gyerekek. Főleg a #7, #8-as. Először is. Ha ezért kidobnád a gyereked apját, akkor neked a saját egód sokkal fontosabb, mint a gyermek egészseges fejlődése. Apa nélkül meg.szhatod a tartásdíjat is. Ha így állna elő a csaj, én hagynám ott nem kellene kidobni. Nekem elég a fele ház ára, a gyerekben 1000%-ig biztos vagyok, hogy nekem ítélnék és akkor nem nekem kéne tartásdíjat fizetni de azt le is sz.rom. mindent...MINDENT a seggük alá tettem. Én járok vásárolni, gyógyszertárba, én viszem a gyereket orvoshoz, ha beteg itthon vagyok vele, egyedül építem a házat, autót szerelem, egyedül csináltam a villanyszerelést, burkolást, kertet. Tanultam még ezek mellett és természetesen hajnalban kelek és megyek dolgozni délutánig. Gluténérzékeny vagyok, de sokszor mikor este beesek hulla fáradtan, nincs egy falat étel mert a kedves hölgynek kényelmesebb netflixet nézni. Nem szólok semmit nem balhézok, de ez fáj. Aztán ha néha kiengedné az ember a gőzt, már az is baj. Komolyan bánom az egészet. Amíg nem volt gyerek, nem volt baj. De a világ legszebb és legokosabb kis tündérkéje a kislányom, szóval ha ránézek elfelejtem a bajokat. De attól még nem heréltettem ki magam.

Van bennem empátia. Nagyon is. Ha nem lenne, csak bedöglenék a fotelbe minden délután egy sörrel aztán had lepje a gaz a kertet, a ház meg legyen putris, a gyerek meg az asszony csinál amit akar. Majd elkerülgetjük egymást. Lehetne így is. De nem, mert mindennel is foglalkozom. Ezen kívül megyünk mindig valahová. Étterem, látogató, állatkert, nyuszi park, blablabla... Egyszerűen nem érzem a köszönetet. Még engem kéne kidobni!? Jó vicc. Sokan csak szeretnének ilyen odaadó férjet/apukát.

Igazából már lesz4rom ki mit gondol. Én ismerem a saját érzéseimet. Sem itthon, sem a munkahelyen nem ismerik már azt a szót, hogy köszönöm. Lassan azt érzem, hogy egy rabszolga vagyok. Szóval jah... Az egyik kolléganőmmel keféltünk egy jót. Utána sokkal jobb kedvünk volt. Semmi extra, utána mindenki megy a dolgára. De azért az mennyivel jobb lenne ha legális lenne 2 feleség. A csajok elcsacsognak egymással, a pasi meg kap szexet aztán a bolygó forog tovább.

2022. ápr. 22. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!