Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem amikor a párom "csattogósan" dug meg, de nem megy neki. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szeretem amikor állatias a szex, de a mostani párommal nem igazán jön össze. Mit tehetnék, hogy bevaduljon?2021. dec. 22. 21:54
1/16 anonim válasza:
Nem illetek össze. Én sem szeretem a vadulást.
3/16 A kérdező kommentje:
De én meg szeretem. Egyébként meg én vagyok a lány
2021. dec. 22. 22:12
4/16 anonim válasza:
ne várd el hogy ilyen vagy olyan legyen szex közben - ha valamilyen vágyad van, akkor 1. beszéld meg vele, 2. vezessed rá pl. öltözékeddel
5/16 anonim válasza:
Hozd ki belőle az állatias énjét
6/16 anonim válasza:
Írj rám privátban.
Kac-kac. Viccet félretéve. Mit tudnál csinálni? Ez csak tőle függ. Ha nem tud úgy, nem akar, akkor sajna ez van.
7/16 anonim válasza:
Nem illetek össze. Ha ő nem szereti az ilyet, maximum rávenni tudod, de annak meg mi értelme ugyebár. Plusz úgyse lesz jó, ha nem élvezi.
8/16 anonim válasza:
Most mindjárt jön a jó tanács,hogy. nem illenek össze,hagyja el,mert nem csattog a punci!!
Miert szakítottál Józsival?
Ahh ne is mond!Nem lehet komolyan tervezni vele hosszútávra!Kolmolytalan.Nem csattogtatta a p.námat!
9/16 anonim válasza:
Gondolom az eszedbe sem jutott hogy szólj neki.
10/16 anonim válasza:
#8!
Olyankor nem a p.ina csattog hanem a popsi mikor erőteljesen oda ér a férfi szemérem csontja!
Ha a p.ina csattogna az majdnem minden nőnek fájna. Utogesd a p.inat kezzel, az csattog, de ebben az esetben nem az csattog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!