Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez normális a barátomtól?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális a barátomtól?

Figyelt kérdés

A barátom mióta megtudta, hogy dildóval maszturbálok, azzal nyaggat, hogy nézhesse. Nekem ez olyan fura.

Régóta használok dildót. 5 hónapja vagyunk együtt, egy héttel ezelőttig nem került szóba a dolog, azóta hallgatom.

Azt mondta szex közben nem akarná használni, de maszti közben szeretne látni.

2021. dec. 22. 20:45
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
56 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Normális? Igen. Gyakori/általános kérés? Szerintem nem. Legalábbis tőlem 15/2 pasi kérte csak a maszti nézést.
2021. dec. 22. 21:22
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Ez normális. Az nem lenne annyira az ha titokban kölcsönvenné és magával játszana úgyhogy még mindíg inkább ez. Amugymeg nézőpont kérdése. Különben barátoddal értek egyet engem is érdekelne. Ugyanakkor nem értem hogy maradt titokban ez 5 hónapig
2021. dec. 22. 21:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekelne, felizgat hogy a barátom milyen miközben veri.. szóval miért ne. Egy férfinak ez szexi, izgató látvány. Szerintem semmi nincs benne, csak a saját mentális korlátok max
2021. dec. 22. 22:16
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Milyen vastag az a dildó?

Ököl ✊ nagyságú?

2021. dec. 23. 04:20
 5/7 exronin ***** válasza:
8%
Ha nagyobb a dildo, mint az övé, akkor eszedbe ne jusson, mégcsak megmutatni se.
2021. dec. 23. 05:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is megmutathatod, hogy játszol a játékszereddel...

Nincs ebben semmi furcsa.

2021. dec. 24. 15:32
 7/7 anonim ***** válasza:
#3 Haha, nem gondolom hogy felizgatna a látványa téged amikor beöntést csinálok majd feltolok egy dildót és azt felfújom többször is miközben élvezettel verem a farkam és közben arra gondolok bárcsak egy nővel csinálnám közösen. 😂
2022. jan. 9. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!